Deal van de week: Tas van O My Bag en Dressesonly.nl

Het perfecte tasje voor een avondje uit vinden is niet makkelijk. Fashionable, niet te groot, makkelijk te combineren en hij mag je vooral niet in de weg zitten als jij je moves op de dansvloer laat zien. Wij hebben zo een perfect tasje voor je gevonden en deze week in de Fashionchick & VIVA Deal van de Week. Fashionable te dragen als clutch maar ook met strap als je je handen even vrij wilt hebben. Ken je het Deal van de Week principe al? Elke week regelen we een flinke korting op een product én een goede aanbieding bij één van onze favoriete webshops. Van 24 tot en met 30 april shop je dit tasje met 25% korting! Normaal is hij €79,95,- maar alleen deze week shop je hem via Fashionchick voor maar €59,95,-.

viva weekdeal

korting bij dressesonly.nl

Een avondje stappen is niet compleet zonder een leuk jurkje. En die shop je deze week met flinke korting bij Dressesonly.nl. Je vindt hier de mooiste jurkjes van merken als Silvian Heach, Saoked in Luxury en 10 Feet en die shop je nu dus met 20% korting! Check wekelijks de nieuwe Fashionchick-deal en de kortingscode op Fashionchick.nl/VIVA.

DEAL VAN DE WEEK: 24  T/M 30 april

Viva en Fashionchick zijn een match made in heaven. Helemaal als je door die match met korting kunt shoppen. Elke week vind je hier één fijne fashion deal met korting tot soms wel 70%. Ook regelen wij flinke kortingen bij de leukste webshops. Neem dus wekelijks een kijkje op de weekdeal pagina!

liefs, Merel Simons

Merel Simons You are never fully dressed without a smile!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer