Deal van de week: tas van Burkely en Brandmission.nl

Ben jij ook al zo lang op zoek naar de perfecte tas? Zo een waarin je lekker je portemonnee, mobiel, maar ook gewoon je make-up kwijt kan? Dan heb je geluk, want we hebben een prachtige weekdeal voor je in petto! Deze keer shop je een ivoorkleurige leren shopper van Burkely met korting in de Fashionchick & VIVA Deal van de Week. Ken je het Deal van de Week principe al? Elke week regelen we een flinke korting op een product én een goede aanbieding bij één van onze favoriete webshops. Tussen 8 en 14 mei shop je een prachtige leren shopper van Burkely met maar liefst €45,- korting! Normaal koop je hem voor €89,95, maar alleen deze week shop je hem via Fashionchick voor maar €44,95. 

viva weekdeal shopper burkely

Korting bij Brandmission.nl 

Wil je nog een leuke outfit scoren bij de stoere shopper van Burkely? Dan ben je aan het goede adres! Brandmission.nl geeft namelijk 20% korting op alle producten. Niet alleen is Brandmission.nl super up to date. Ook is de webshop ecovriendelijk. En daar houden we van! De maand mei staat bij Fashionchick namelijk in het teken van Fair Fashion. Je shopt hier producten van de leukste merken als Armedangels, Komodo en Alchemist. Check wekelijks de nieuwe Fashionchick-deal en de kortingscode op Fashionchick.nl/VIVA.

Deal van de week:  8 t/m 14 mei 

Viva en Fashionchick zijn een match made in heaven. Helemaal als je door die match met korting kunt shoppen. Elke week vind je hier één fijne fashion deal met korting tot soms wel 70%. Ook regelen wij flinke kortingen bij de leukste webshops. Neem dus wekelijks een kijkje op de weekdeal pagina!

liefs, Gabriela 

Gabriela 

Reageer