Deal van de week: Spijkerjasje van B-Basic en freshlabelz.nl

Jeans, jeans en nog eens jeans. Dat is waar het deze zomer - en deze maand bij Fashionchick - om gaat. April staat bij ons in het thema van de oude vertroude spijkerstof. Ook tijdens de Fashionchick & VIVA Deal van de Week voeren we dit thema door. Ken je het Deal van de Week principe al? Elke week regelen we een flinke korting op een product én een goede aanbieding bij één van onze favoriete webshops. Van 10 tot en met 16 april shop je dit stoere jeansjasje met 50% korting! Normaal koop je hem voor €60,- maar alleen deze week shop je hem via Fashionchick voor maar €30,-.

viva weekdeal

korting bij freshlabelz.nl

In voor een goede shopsessie maar geen zin om blut te eindigen? Dan hebben wij mooi nieuws voor je! Deze week shop je de hele collectie van freshlabelz.nl met 20% korting! Bij Freshlabelz shop je fashion van merken als Glamorous, Ugg Australia, Silvian Heach, Havaianas en meer. Check wekelijks de nieuwe Fashionchick-deal en de kortingscode op Fashionchick.nl/VIVA.

DEAL VAN DE WEEK: 10 T/M 16 april

Viva en Fashionchick zijn een match made in heaven. Helemaal als je door die match met korting kunt shoppen. Elke week vind je hier één fijne fashion deal met korting tot soms wel 70%. Ook regelen wij flinke kortingen bij de leukste webshops. Neem dus wekelijks een kijkje op de weekdeal pagina!

liefs, Merel Simons

Merel Simons You are never fully dressed without a smile!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer