Fashion

Deal van de week: Sneakerwedges van MOS Copenhagen en Modemusthaves.com

Merel, 27 februari 2013

Deal van de week: Sneakerwedges van MOS Copenhagen en Modemusthaves.com

Sneakerwedges, je kunt er geen genoeg van hebben of je kunt ze niet aan zien. Wij op de redactie zijn van het eerste soort. Ze staan leuk onder een fijne skinny, maken dat rokje toch net even ietsje stoerder én geven je figuur letterlijk een lift. Wil jij ze ook? Dan is dit het moment! Wij hebben ze namelijk in de Fashionchick & VIVA Deal van de Week. Ken je het Deal van de Week principe al? Elke week regelen we een flinke korting op een product én een goede aanbieding bij één van onze favoriete webshops. Deze week shop je de sneakerwedges van Mos Copenhagen met €70,00 korting. Normaal koop je ze voor € 149,95 maar alleen deze week shop je ze bij Fashionchick voor maar €79,95.

viva weekdeal

Modemusthaves.com

Naast de korting op de sneakers regelde we nog een goede kortingscode bij een van onze favoriete webshops. Tot en met 5 maart shop je de hele collectie van Modemusthaves.com met 20% korting. Bij Modemusthaves.com shop je alle trends van bloggers en de catwalk voor een super goede prijs! Check wekelijks de nieuwe Fashionchick-deal en de kortingscode op Fashionchick.nl/VIVA!

DEAL VAN DE WEEK: 27 februari T/M  5 maart

Viva en Fashionchick zijn een match made in heaven. Helemaal als je door die match met korting kunt shoppen. Elke week vind je hier één fijne fashion deal met korting tot soms wel 70%. Ook regelen wij flinke kortingen bij de leukste webshops. Neem dus wekelijks een kijkje op de weekdeal pagina!

liefs, Merel Simons, You are never fully dressed without a smile!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer