Deal van de week: sneakers van Valmy Moda en korting bij Damestassen&zo

Gek op panterprint? Maar goed dat we deze te gekke pantersneakers van Valmy Moda in de Fashionchick & VIVA Deal van de Week hebben! Ken je het Deal van de Week principe al? Elke week regelen we een flinke korting op een product én een goede aanbieding bij één van onze favoriete webshops. Van 27 maart tot en met 2 april shop je deze sneakers met €100,- korting!  Normaal koop je ze voor €169,95 maar alleen deze week shop je ze via Fashionchick voor maar €69,95.

viva weekdeal

korting bij DAMESTASSEN&ZO.NL

Heb je de smaak te pakken gekregen en wil je nog meer shoppen met korting? Dat kan! Deze week regelden we namelijk ook nog eens 20% korting op een aantal te gekke items van Damestassenenzo.nl. Ken je deze shop al? Damestassen&zo is opgezet door drie modefanaten en dat is te zien. Ze hebben namelijk de mooiste tassenmerken, accessoires, kleding en leren jassen allemaal helemaal van nu, in één webshop geplaatst. Zeker een aanrader om in je favorieten te plaatsen! Tijd om te shoppen! Check wekelijks de nieuwe Fashionchick-deal en de kortingscode op Fashionchick.nl/VIVA!

DEAL VAN DE WEEK: 27 maart T/M  2 april

Viva en Fashionchick zijn een match made in heaven. Helemaal als je door die match met korting kunt shoppen. Elke week vind je hier één fijne fashion deal met korting tot soms wel 70%. Ook regelen wij flinke kortingen bij de leukste webshops. Neem dus wekelijks een kijkje op de weekdeal pagina!

liefs, Anne 

Anne 

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer