Deal van de week: Sneakers van Glamorous

Girls love shoes, dat weten we langer dan vandaag. Daarom hebben we een top Weekdeal voor je. Ken jij de Fashionchick & VIVA Deal van de Week al? Elke week regelen we een flinke korting op een product en goede aanbieding bij een van onze favoriete webshops. Deze week shop je deze sneakers met studs van Glamorous voor bijna de helft van de prijs! Normaal zijn ze €149,95 deze week zijn ze voor jou voor slechts €79,95

Viva deal

Alleen schoenen maken natuurlijk nog geen outfit! Daarom regelde we ook nog een flinke korting bij een van onze lievelingsshops, Ivyfashion.nl. Hier shop je merken als Supertrash, Josh V en Silvian Heach. Tot en met 1 januari shop je de hele collectie van Ivyfashion.nl met maar liefst 20% korting. Check wekelijks de nieuwe Fashionchick-deal en de kortingscode op Fashionchick.nl/VIVA!

deal van de week: 26 december  t/m 1 januari

Viva en Fashionchick zijn een match made in heaven. Helemaal als je door die match met korting kunt shoppen. Elke week vindt je één fijne fashion deal met korting tot soms wel 70%. Ook regelen wij flinke kortingen bij de leukste webshops. Neem dus wekelijks een kijkje op de weekdeal pagina!

liefs, Merel Simons

Merel Simons You are never fully dressed without a smile!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

    Log in om te reageren
  • Willienne 4 jaar geleden

    Dat is een kijkje nemen waard!

  • Alexsia 4 jaar geleden

    Ik ga zéker kijken bij Ivyfasion, naar de nieuwe collectie. Wat de Glamorous sneaker betreft: TOPDEAL, maar ben hopeloos gevallen voor 2 andere modellen, waaronder donkerbruin/rosé met studs.