Deal van de week: sneakers van Fabulous Fabs en Fashionize.nl

Zijn jullie het ook beu om uren pijn te lijden op die killer heels? Laten we dit voorop stellen: we zijn niet minder fashionable op platte schoenen! Om dit statement nog even goed te onderbouwen hebben we deze keer een toepasselijke Fashionchick & VIVA Deal van de Week voor jullie uitgezocht. Tussen 10 en 16 juli shop je sneakers van Fabulous Fabs met maar liefst €20,- korting! Normaal koop je ze voor €39,95, maar alleen deze week koop je ze via Fashionchick €19,95.

Viva en fashionchick deal van de week

Korting bij Fashionize.nl 

Ken je het Deal van de Week principe al? Elke week regelen we een flinke korting op een product én een goede aanbieding bij één van onze favoriete webshops. Deze week kun je je helemaal uitleven in de webshop van Fashionize.nl. Deze shop geeft namelijk 20% korting op de gehele collectie weg. Mis je nog iets aan jouw zomeroutfit? In deze webshop vind je alle zomermusthaves op één plek! Check wekelijks de nieuwe Fashionchick-deal en de kortingscode op Fashionchick.nl/VIVA!

Deal van de week: 10 tot 16 juli

Viva en Fashionchick zijn een match made in heaven. Helemaal als je door die match met korting kunt shoppen. Elke week vind je hier één fijne fashion deal met korting tot soms wel 70%. Ook regelen wij flinke kortingen bij de leukste webshops. Neem dus wekelijks een kijkje op de weekdeal pagina!

liefs, Gabriela 

Gabriela 

Reageer