Deal van de week: Snakeskin clutch van Bulaggi

Deze week hebben we met recht een beestachtige deal tijdens de VIVA & Fashionchick Deal van de Week. Ken je het principe 'Deal van de week' al? Elke week regelen we een flinke korting op een product en goede aanbieding bij een van onze webshops. Dat kan een korting bij een leuk label zijn, of een musthave die niet aan je kast mag ontbreken. Deze week shop je de beestachtig mooie fake-snakeskin clutch van Bulaggi met €35 korting. Normaal koop je de clutch voor €59,95 deze week shop je hem voor slechts €24,95

viva deal van de week

Naast de korting op de clutch regelde we ook nog eens een kortingscode bij een van onze favoriete webshops Hyki. Tot en met 18 december shop je hun hele collectie met 30% korting, niet geldig op de merken X-Originals en Fenize. Check wekelijks de nieuwe Fashionchick-deal en de kortingscode op Fashionchick.nl/VIVA!

deal van de week: 12 t/m 18 december

Viva en Fashionchick zijn een match made in heaven. Helemaal als je door die match met korting kunt shoppen. Elke week vindt je één fijne fashion deal met korting tot soms wel 70%. Ook regelen wij flinke kortingen bij de leukste webshops. Neem dus wekelijks een kijkje op de weekdeal pagina!

liefs, Merel Simons

Merel Simons You are never fully dressed without a smile!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer