Deal van de week: skinny van Mavi

We hebben er weer een! Een niet te missen korting tijdens deze Viva & Fashionchick Deal van de Week. We regelen elke week samen met de VIVA een fijne modedeal tegen een super goede prijs. Dat kan een flinke korting bij een leuk label zijn, of een musthave die niet aan je kast mag ontbreken. Ook nu hebben we weer een fashion item voor een scherpe prijs. Deze week koop je een mooie wijnrode broek van Mavi met 15 euro korting. De Mavi skinny in de trendkleur van nu was eerst €69,95, deze week shop je hem voor slechts €34,95.

Naast de korting op de skinny van Mavi regelde we nog een mooie deal voor je. Je koopt deze week alle fashionable producten van Dress Republic met 25% korting. Check wekelijks de nieuwe Fashionchick-deal en de kortingscode op Fashionchick.nl/VIVA!

Vivia weekdeal

deal van de week: 14 t/m 20 november

Viva en Fashionchick is een match made in heaven. Helemaal als je door die match met korting kunt shoppen. Elke week vindt je één fijne fashion deal met korting tot soms wel 70%. Ook regelen wij flinke kortingen bij de leukste webshops. Neem dus wekelijks een kijkje op de weekdeal pagina!

liefs, Merel Simons, You are never fully dressed without a smile!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.