Deal van de week: Skinny van Circle of Trust en ModeMusthaves.com

Nu het zonnetje zich iets vaker laat zien, mag onze garderobe ook weer wat fleuriger! Donkere tinten verdwijnen achter in de kast en fleurige zomerkleuren vullen de planken. In de Fashionchick & VIVA Deal van de Week ook zo een fijn kleurtje. Deze week hebben we namelijk een mooie skinny van Circle of Trust in de aanbieding. Ken je het Deal van de Week principe al? Elke week regelen we een flinke korting op een product én een goede aanbieding bij één van onze favoriete webshops. Tussen 12 en 18 juni shop je deze turquoise skinny van Circle of Trust met €35,- korting! Normaal koop je hem voor €69,95, maar alleen deze week shop je hem via Fashionchick voor maar €34,95. 

Viva en fashionchick deal van de week

korting bij modemusthaves.com

Naast de skinny voor de helft van de prijs shop je deze week met flinke korting bij een van onze lievelingsshops. Je krijgt namelijk 20% korting op de hele collectie van ModeMusthaves.com! Je shopt hier alle musthaves, zo van de catwalk, maar dan voor een goede prijs. Wat ontbreekt er deze zomer nog aan jouw kast? Een statement ketting, it-clutch, quote tee of mirror zonnebril? Deze week koop je al dit moois en meer met 20% korting bij ModeMusthaves.com. Check wekelijks de nieuwe Fashionchick-deal en de kortingscode op Fashionchick.nl/VIVA.

Deal van de week: 12 t/m 18 juni

Viva en Fashionchick zijn een match made in heaven. Helemaal als je door die match met korting kunt shoppen. Elke week vind je hier één fijne fashion deal met korting tot soms wel 70%. Ook regelen wij flinke kortingen bij de leukste webshops. Neem dus wekelijks een kijkje op de weekdeal pagina!

liefs, Merel Simons

Merel Simons You are never fully dressed without a smile!

Reageer