Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Fashion

Deal van de week: sjaal van Place du Soleil en Ourlittlewarehouse.com

Marissa, 25 september 2013

Deal van de week: sjaal van Place du Soleil en Ourlittlewarehouse.com

Van sommige accessoires kun je nooit genoeg hebben: zo ook met sjaals. Ze geven je outfit een special touch, zijn op veel manieren te dragen én ze houden je nog warm ook! Met deze sjaal uit de Fashionchick & VIVA Deal van de Week kun jij de frisse herfstwind tegemoet. Tussen 25 september en 1 oktober shop je hem met maar liefst 60% korting. Normaal betaal je €49,95 maar alleen deze week kun je dit mooie exemplaar van Place du Soleil via Fashionchick aanschaffen voor slechts €29,95.

viva weekdeal

KORTING BIJ ourlittlewarehouse.com

Ken je het Deal van de Week principe al? Elke week regelen we een flinke korting op een product èn een goede aanbieding bij één van onze favoriete webshops. Deze week kun je genieten van maar liefst 20% korting op de collectie van OurLittleWarehouse.com! Een waar shoppingwalhalla met een collectie die bestaat uit unieke items geïnspireerd op de kledingstijl van vrouwen in Londen. Wil jij de mooiste items uit deze exclusieve shop snel in jouw kast zien stralen? Je shopt ze nu in de webshop met 20% korting! Check wekelijks de nieuwe Fashionchick-deal en de kortingscode op Fashionchick.nl/VIVA.

DEAL VAN DE WEEK: 25 september T/M 1 oktober

Viva en Fashionchick zijn een match made in heaven. Helemaal als je door die match met korting kunt shoppen. Elke week vind je hier één fijne fashion deal met korting tot soms wel 70%. Ook regelen wij flinke kortingen bij de leukste webshops. Neem dus wekelijks een kijkje op de weekdeal pagina!

liefs, Marissa Koolwijk, If you do what you always did, you will get what you always got.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer