Deal van de week: Shopper van Susan Bijl

Het zal je als vaste bezoeker niet ontgaan zijn dat wij elke week een super aanbieding hebben tijdens de VIVA & Fashionchick Deal van de Week. Dat kan een flinke korting bij een leuk label zijn, of een musthave die niet aan je kast mag ontbreken. Ook deze week hebben we weer een fijne modedeal voor jou op de kop weten te tikken. Deze week hebben we een knalroze shopper van Susan Bijl met 30% korting. De oude prijs van de shopper is €21,00, dankzij onze deal betaal je nog maar €14,95.

Naast de korting op de shopper van Susan Bijl regelde we nog een mooie aanbieding voor je. Je shopt nu namelijk bij webshop HipvoordeHeb.nl met 20% korting. Check wekelijks de nieuwe Fashionchick-deal en de kortingscode op Fashionchick.nl/VIVA!

Vivia weekdeal

deal van de week: 21 t/m 27 november

Viva en Fashionchick zijn een match made in heaven. Helemaal als je door die match met korting kunt shoppen. Elke week vindt je één fijne fashion deal met korting tot soms wel 70%. Ook regelen wij flinke kortingen bij de leukste webshops. Neem dus wekelijks een kijkje op de weekdeal pagina!

liefs, Elise van Mechelen, The shoe must go on

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.