Deal van de week: Shopper van Bulaggi en ivyfashion.nl

Vrouwen en hun tas, het blijft een raar verhaal. Want eerlijk is eerlijk, je hebt er veel te veel maar nooit genoeg. Dit fijne exemplaar dat je in deze Fashionchick & VIVA Deal van de Week kunt shoppen mag niet aan je collectie ontbreken. Ken je het Deal van de Week principe al? Elke week regelen we een flinke korting op een product én een goede aanbieding bij één van onze favoriete webshops. Deze week shop je deze colorblocking shopper van Bulaggi met €40,00 korting. Normaal koop je hem voor € 69,95 maar alleen deze week shop je hem bij Fashionchick voor maar €29,95.

Viva deal

Nu wil je natuurlijk een mooie outfit die past bij je nieuwe tas. En dat het liefste voor een goede prijs. Dat kan! Tot en met 26 februari shop je de hele nieuwe collectie van ivyfashion.nl met 20% korting. Je shopt hier topmerken als SuperTrash, Met Injeans, Ambika en Silvian Heach. Check wekelijks de nieuwe Fashionchick-deal en de kortingscode op Fashionchick.nl/VIVA!

DEAL VAN DE WEEK: 20 T/M  26 februari

Viva en Fashionchick zijn een match made in heaven. Helemaal als je door die match met korting kunt shoppen. Elke week vind je hier één fijne fashion deal met korting tot soms wel 70%. Ook regelen wij flinke kortingen bij de leukste webshops. Neem dus wekelijks een kijkje op de weekdeal pagina!

liefs, Merel Simons

Merel Simons You are never fully dressed without a smile!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer