Deal van de week: schoenen van Gaimo en Bomont.nl

We denken terug aan de magische woorden van Marilyn Monroe: "Geef een vrouw een perfect paar schoenen en ze kan de hele wereld aan.’' Met die woorden in gedachten, kwamen wij op een geweldige Fashionchick & VIVA Deal van de Week. Ken je het Deal van de Week principe al? Elke week regelen we een flinke korting op een product én een goede aanbieding bij één van onze favoriete webshops. Van 26 juni t/m 2 juli shop je neonkleurige schoenen van Gaimo met maar liefst €18,- korting! Normaal koop je ze voor €39,95, maar alleen deze week shop je ze via Fashionchick voor maar €21,95. 

v27 bomont

Korting bij bomont.nl

De meeste vrouwen hebben aan één paar schoenen niet genoeg. Daar hoort natuurlijk nog een hele outfit bij. Hé, dat is toevallig! We hebben namelijk ook nog 20% korting geregeld op items in de webshop van Bomont.nl. Deze korting is uitsluitend bedoeld voor niet-afgeprijsde producten. Check wekelijks de nieuwe Fashionchick-deal en de kortingscode op Fashionchick.nl/VIVA

Deal van de week: 26 juni t/m 2 juli

Viva en Fashionchick zijn een match made in heaven. Helemaal als je door die match met korting kunt shoppen. Elke week vind je hier één fijne fashion deal met korting tot soms wel 70%. Ook regelen wij flinke kortingen bij de leukste webshops. Neem dus wekelijks een kijkje op de weekdeal pagina!

liefs, Merel Simons

Merel Simons You are never fully dressed without a smile!

Reageer