Deal van de week: Rokje van Enelle & Fashionize.nl

Kijk, dat is wat je noemt een financiële meevaller. En die kunnen we zeker gebruiken na de veel te dure decembermaand! Deze de Fashionchick & VIVA Deal van de Week komt dan ook als geroepen. Ken jij onze Weekdeal al? Elke week regelen we samen met VIVA een flinke korting op een product en goede aanbieding bij een van onze favoriete webshops.

Van rokken kunnen wij geen genoeg krijgen dit seizoen. Daarom shop je deze week dit stoere rokje van Enelle voor meer dan de helft van de prijs! Normaal koop je hem voor € 89,95, deze week is hij voor jou voor maar € 36,95.

Viva deal

Het nieuwe jaar meteen fashionable beginnen en een leuke outfit scoren voor een goed prijsje? Dat kan bij een van onze lievelingswebshops, Fashionize.nl. We hebben geregeld dat je tot en met 8 januari de hele collectie met maar liefst 20% korting shopt. Check wekelijks de nieuwe Fashionchick-deal en de kortingscode op Fashionchick.nl/VIVA!

deal van de week: 2 t/m 8 januari

Viva en Fashionchick zijn een match made in heaven. Helemaal als je door die match met korting kunt shoppen. Elke week vindt je één fijne fashion deal met korting tot soms wel 70%. Ook regelen wij flinke kortingen bij de leukste webshops. Neem dus wekelijks een kijkje op de weekdeal pagina!

liefs, Merel Simons

Merel Simons You are never fully dressed without a smile!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer