Deal van de week: Parka van Winck

Deze Deal van de week is jouw vriend op koude dagen. Je shopt een heerlijk warme legergroene parka van Winck met hoge korting. Ben jij al bekend met de Fashionchick & VIVA Deal van de Week? Elke week regelen we een flinke korting op een product en goede aanbieding bij een van onze favoriete webshops. Deze week shop je dé musthave jas van deze winter met €80 korting. Normaal koop je de parka voor €129,96 deze week shop je hem voor slechts €49,95

v52 modemusthaves

Behalve de korting op de parka regelde we ook nog eens een flinke korting bij een shop met zó veel leuke fashion items! Tot en met 25 december shop je de hele collectie van Modemusthaves.com met maar liefst 20% korting. Check wekelijks de nieuwe Fashionchick-deal en de kortingscode op Fashionchick.nl/VIVA!

deal van de week: 19 t/m 25 december

Viva en Fashionchick zijn een match made in heaven. Helemaal als je door die match met korting kunt shoppen. Elke week vindt je één fijne fashion deal met korting tot soms wel 70%. Ook regelen wij flinke kortingen bij de leukste webshops. Neem dus wekelijks een kijkje op de weekdeal pagina!

liefs, Merel Simons

Merel Simons You are never fully dressed without a smile!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer