Deal van de week: Paillettenjasje van Glamorous

Deze week hebben we een echte showsteler tijdens de VIVA & Fashionchick Deal van de Week. Elke week regelen we een goede aanbieding op een product en ook nog eens een dikke korting bij een van onze webshops. Dat kan een korting bij een leuk label zijn, of een musthave die niet aan je kast mag ontbreken. De modedeal van deze week is er één om niet te missen. Je shopt een paillettenjasje van Glamorous met extra korting. Koop je dit jasje normaal voor €119,95 deze week shop je hem alleen bij ons voor €84,-

Geen decembermaand zonder feestjurkjes! Daarom regelde we ook nog eens 20% korting op je bestelling bij Dressesonly.nl  Check wekelijks de nieuwe Fashionchick-deal en de kortingscode op Fashionchick.nl/VIVA!

Weekdeal Viva Glamorous

deal van de week: 5 t/m 11 december

Viva en Fashionchick zijn een match made in heaven. Helemaal als je door die match met korting kunt shoppen. Elke week vindt je één fijne fashion deal met korting tot soms wel 70%. Ook regelen wij flinke kortingen bij de leukste webshops. Neem dus wekelijks een kijkje op de weekdeal pagina!

liefs, Merel Simons

Merel Simons You are never fully dressed without a smile!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer