Deal van de week: Loafers van Ragstar en Thebohemiangirl.nl

Loafers zijn dit voorjaar nog steeds helemaal hot! Niet alleen zitten ze als gegoten, ze stralen daarbij ook veel allure uit. Daarnaast zijn loafers heel makkelijk te combineren.  Wij hebben deze week de perfecte loafers voor je gevonden voor de Fashionchick & Viva Deal van de Week. Ken je het Deal van de Week principe al? Elke week regelen we een flinke korting op een product én een goede aanbieding bij één van onze favoriete webshops. Van 1 tot en met 7 mei shop je deze loafers met €40,- korting! Normaal zijn ze €89,95 maar alleen deze week shop je ze via Fashionchick voor maar €49,95.

viva deal

KORTING BIJ thebohemiangirl.nl

Nog even verder shoppen met korting? Dat kan deze maand bij Thebohemiangirl.nl. Je kunt hier terecht voor de leukste eye-catching sieraden, kleding, laarzen, mooie tassen, sjaals en haaraccessoires. De shop heeft merken als Lotta Djossou, Hip & Hippie en Lavand. Je shopt de gehele collectie met maar liefst 20% korting! Check wekelijks de nieuwe Fashionchick-deal en de kortingscode op Fashionchick.nl.VIVA.

DEAL VAN DE WEEK: 1 t/m 7 mei

Viva en Fashionchick zijn een match made in heaven. Helemaal als je door die match met korting kunt shoppen. Elke week vind je hier één fijne fashion deal met korting tot soms wel 70%. Ook regelen wij flinke kortingen bij de leukste webshops. Neem dus wekelijks een kijkje op de weekdeal pagina!

liefs, Gabriela 

Gabriela 

Reageer