Deal van de week: Lingeriesetje van Femilet

Ook deze week hebben we weer een superdeal in samenwerking met VIVA voor je geregeld! Via deze weekdeals shop je de leukste merken, hipste items en musthaves van dit seizoen voor bodemprijzen. Omdat oktober bij ons de maand van de verleiding is shop je deze week een super sexy lingeriesetje met bijna €39,- korting! Dit verleidelijke setje was €73,90 en je koopt ze nu dus voor maar €35.-  En handig: je kunt de beha en string los van elkaar bestellen zodat je van beiden de goede maat hebt!

Ook regelde we dat je 20% korting krijgt op je bestelling bij Dressesonly.nl. Deze actie geldt op alle mode-items met uitzondering van de merken Vanilia en Supertrash. Check de Fashionchick-weekdeal en de kortingscode van elke week op Fashionchick.nl/VIVA!

viva deal van de week

deal van de week: 17 t/m 23 oktober

Viva en Fashionchick is een match made in heaven. Helemaal als je door die match met korting kunt shoppen. Elke week vind één fijne fashion deal met korting tot soms wel 70%. Ook regelen wij flinke kortingen bij de leukste webshops. Neem dus wekelijks een kijkje op weekdeal pagina!

liefs, Merel Simons, You are never fully dressed without a smile!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.