Deal van de week: leren tas van Fatto a Mano en 9straatjesonline.com

Vrouwen en tassen zijn onafscheidelijk. Deze week hebben we daarom een echte klassieker van een tas voor je geregeld in de Fashionchick & VIVA Deal van de Week. Ken je deze deal van de week al? Elke week regelen we een flinke korting op een product en een goede aanbieding bij één van onze favoriete webshops. Deze mooie tas van Fatto a Mano is van echt leer en je shopt hem met maar liefst €65,- korting! Normaal is deze tas €119,95, maar alleen deze week is hij slechts €54,95.

Weekdeal Viva

Bij een mooie tas hoort natuurlijk ook een mooie outfit. Dit keer hebben we een fantastische webshop geregeld waar jij met korting kunt shoppen. 9straatjesonline.com is de webshop waar je originele en trendy fashion kunt scoren. Alleen de webshop op zich is al zeer inspirerend. Bij 9straatjesonline.com vind je merken als One Teaspoon, Mink Pink, Toi et Moi en SuperTrash. Tot en met 29 januari shop jij de collectie van 9straatjesonline.com met maar liefst 20% korting. Deze korting is geldig op de hele collectie inclusief sale. Check wekelijks de nieuwe Fashionchick-deal en de kortingscode op Fashionchick.nl/VIVA!

DEAL VAN DE WEEK: 23 JANUARI  T/M 29 JANUARI

Viva en Fashionchick zijn een match made in heaven. Helemaal als je door die match met korting kunt shoppen. Elke week vind je hier één fijne fashion deal met korting tot soms wel 70%. Ook regelen wij flinke kortingen bij de leukste webshops. Neem dus wekelijks een kijkje op de weekdeal pagina!

liefs, Stefanie Kasdiran

Stefanie Kasdiran

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer