Deal van de week: Laarzen van Fabulous Fabs en The Bohemian Girl

Trotseer het weer met trots met deze lekkere gevoerde laarzen die we voor je regelden in deze Fashionchick & VIVA Deal van de Week. Ken je de deal van de week al? Elke week regelen we een flinke korting op een product én een goede aanbieding bij één van onze favoriete webshops. Deze week shop je de laarzen van Fabulous Fabs met €50,- korting! Normaal zijn de laarzen €79,95, maar alleen deze week shop je ze via Fashionchick voor maar €29,95.

viva weekdeal

Zoals je van ons gewend bent hebben we ook een flinke korting op een van onze favoriete webshops voor je. Tot en met 5 februari shop je de hele collectie van Thebohemiangirl.nl met 20% korting! Bij deze shop vind je items die je niet zo snel bij andere shops zult vinden. Een mooie mix van Ibiza style items waarmee je alle kanten op kunt. Denk aan een mooie vintage look, een lieve bloemetjesjurk gecombineerd met leuke sieraden of stoere tassen. Check wekelijks de nieuwe Fashionchick-deal en de kortingscode  op Fashionchick.nl/VIVA!

DEAL VAN DE WEEK: 30 JANUARI  T/M 5 februari

Viva en Fashionchick zijn een match made in heaven. Helemaal als je door die match met korting kunt shoppen. Elke week vind je hier één fijne fashion deal met korting tot soms wel 70%. Ook regelen wij flinke kortingen bij de leukste webshops. Neem dus wekelijks een kijkje op de weekdeal pagina!

liefs, Merel Simons

Merel Simons You are never fully dressed without a smile!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer