Deal van de week: Laarsjes van Lazamani en 9 straatjes

Wij houden wel van wat zoetigheid op de woensdag! Wij worden helemaal zoetsappig van deze pastel roze booties. Met deze laarsjes uit de Fashionchick & VIVA Deal van de Week kun je een brug slaan tussen winter en zomer. Tussen 18 en 24 september shop je ze met maar liefst 60% korting. Normaal betaal je €149,95 maar alleen deze week kun je dit mooie exemplaar van Lazamani via Fashionchick aanschaffen voor slechts €59,95.

Viva en Fashionchick weekdeal

KORTING BIJ 9 straatjes

Ken je het Deal van de Week principe al? Elke week regelen we een flinke korting op een product èn een goede aanbieding bij één van onze favoriete webshops. Deze week kun je genieten van maar liefst 20% korting op de pop up 9 collectie van 9straatjesonline.nl! Alhoewel we natuurlijk dol zijn op de gezelligheid van de 9 straatjes is het heerlijk om de unieke items uit deze schattige straatjes te kunnen shoppen terwijl je de Hollandse regen ontwijkt. Om de leukste items uit deze exclusieve straatjes snel bij elkaar te hebben, shop je ze nu in de pop up 9 shop! En deze week shop je al deze leuke items, m.u.v. de sale, ook nog eens met 20% korting! Check wekelijks de nieuwe Fashionchick-deal en de kortingscode op Fashionchick.nl/VIVA.

DEAL VAN DE WEEK: 18 T/M 24 SEPTEMBER

Viva en Fashionchick zijn een match made in heaven. Helemaal als je door die match met korting kunt shoppen. Elke week vind je hier één fijne fashion deal met korting tot soms wel 70%. Ook regelen wij flinke kortingen bij de leukste webshops. Neem dus wekelijks een kijkje op de weekdeal pagina!

liefs, Helen 

Helen 

Reageer

    Log in om te reageren
  • Alexsia 3 jaar geleden

    Wist het wel, had 'm eerder gezien, de broek is van Virginie Castaway, mooi maar duur merk.

  • Alexsia 3 jaar geleden

    Ik zie al een prachtbroek, die heel erg lijkt op een DEPT shirt waar ik gek op was. Hopelijk zit-ie ook in de Pop Up 9 shop, leuke deal!!!