Deal van de week: Ketting van Fashion Jewelry en Dress republic

De statement ketting blijft een opvallende essential voor het najaar. Met één accessoire til je je basic outfit naar een hoger niveau. Versierd met goud, groen én blauw staat deze beauty perfect in combinatie met een simpele oversized trui. Deze week shop een statement ketting in de Fashionchick & VIVA Deal van de Week. Tussen 16 en 22 oktober shop je hem met wel 50% korting! Normaal betaal je €29,95 maar alleen deze week kun je dit mooie exemplaar via Fashionchick shoppen voor slechts €14,95.

deal van de week kortingKorting bij Dress Republic

Ken je het Deal van de Week principe al? Elke week regelen we een flinke korting op een product èn een goede aanbieding bij één van onze favoriete webshops. Deze week kun je genieten van maar liefst 20% korting op de collectie van Dress Republic! Het team van Dress Republic zorgt met passie en energie voor unieke, stijlvolle en betaalbare outfits met een 'WOW' factor. Naast de bekende jurken is er ook genoeg te vinden voor de edgy rock chick. Stel jouw perfecte outfit samen en shop nu met 20% korting. Vergeet niet wekelijks de nieuwe Fashionchick-deal en de kortingscode op Fashionchick.nl/VIVA te checken!

DEAL VAN DE WEEK: 16 T/M 22 OKTOBER

Viva en Fashionchick zijn een match made in heaven. Helemaal als je door die match met korting kunt shoppen. Elke week vind je hier één fijne fashion deal met korting tot soms wel 70%. Ook regelen wij flinke kortingen bij de leukste webshops. Neem dus wekelijks een kijkje op de weekdeal pagina!

liefs, Marissa Koolwijk

Marissa Koolwijk If you do what you always did, you will get what you always got.

Reageer