Fashion

Deal van de week: jurkje van Les Temps des Cerises en My-Jewellery

Helen, 21 augustus 2013

Deal van de week: jurkje van Les Temps des Cerises en My-Jewellery

Heerlijk weer een paar dagen zomer! Wij willen de summertime feeling nog zo lang mogelijk vasthouden, en met dit leuke zomerjurkje moet dat geen probleem zijn. Deze outfit kun je nu super voordelig shoppen in de Fashionchick & VIVA Deal van de Week! Tussen 21 en 27 augustus shop je dit schattige witte jurkje van Les Temps de Cerises met maar liefst 60% korting. Normaal shop je hem voor €59,95, maar alleen deze week koop je hem via Fashionchick voor maar €24,95.

v35

KORTING BIJ my-jewellery.com

Ken je het Deal van de Week principe al? Elke week regelen we een flinke korting op een product én een goede aanbieding bij één van onze favoriete webshops. Deze week kun je genieten van maar liefst 20% korting op de gehele collectie van My-Jewellery.com. Met sieraden in bonte kleuren en heerlijke statement kettingen weet wij ons mandje in deze accessoire shop wel vol te krijgen. Met de fashionable accessoires van My Jewellery ben je altijd on-trend. Check wekelijks de nieuwe Fashionchick-deal en de kortingscode op Fashionchick.nl/VIVA!

DEAL VAN DE WEEK: 21 T/M 27 AUGUSTUS

Viva en Fashionchick zijn een match made in heaven. Helemaal als je door die match met korting kunt shoppen. Elke week vind je hier één fijne fashion deal met korting tot soms wel 70%. Ook regelen wij flinke kortingen bij de leukste webshops. Neem dus wekelijks een kijkje op de weekdeal pagina!

liefs, Helen ,

Lees meer