Fashion

Deal van de week: jurkje van Hugo Boss en Hyki

Helen, 28 augustus 2013

Deal van de week: jurkje van Hugo Boss en Hyki

Wij houden van tijdloze items. Je kunt er nooit genoeg van hebben. Dus heb je een perfecte excuus om deze timeless outfit aan te schaffen! Dit klassieke blauwe jurkje van Hugo Boss kun je nu ook nog eens supervoordelig shoppen in de Fashionchick & VIVA Deal van de Week! Tussen 28 augustus en 3 september shop je hem met maar liefst 65% korting. Normaal betaal je €199,95, maar alleen deze week koop je hem via Fashionchick voor €69,95.

v36

KORTING BIJ hyki.nl

Ken je het Deal van de Week principe al? Elke week regelen we een flinke korting op een product èn een goede aanbieding bij één van onze favoriete webshops. Deze week kun je genieten van maar liefst 25% korting op de collectie van Hyki.nl met uitzondering van de merken Fenize en X-originals. Alle items in de webshop van Hyki zijn ware musthaves die niet in je garderobe mogen ontbreken. Voor betaalbare accessoires van topkwaliteit hoef je niet verder te zoeken! Check wekelijks de nieuwe Fashionchick-deal en de kortingscode op Fashionchick.nl/VIVA!

DEAL VAN DE WEEK: 28 augustus T/M 3 september

Viva en Fashionchick zijn een match made in heaven. Helemaal als je door die match met korting kunt shoppen. Elke week vind je hier één fijne fashion deal met korting tot soms wel 70%. Ook regelen wij flinke kortingen bij de leukste webshops. Neem dus wekelijks een kijkje op de weekdeal pagina!

liefs, Helen ,

Lees meer