Deal van de week: Jeans van Tripper & Denimplus.nl

Jeans heb je nooit genoeg. Daarom regelde we een niet-te-geloven korting op deze slimfit van Tripper tijdens deze de Fashionchick & VIVA Deal van de Week. Ken jij onze Weekdeals al? Elke week regelen we samen met VIVA een flinke korting op een product en goede aanbieding bij een van onze favoriete webshops.

Lekker strak, maar niet té skinny. Dat is deze stoere jeans van Tripper. En tot en met 15 januari shop je hem met met maar liefst €60 korting!  Normaal koop je hem voor €89,95, deze week is hij voor jou voor maar €29,95.

viva deal van de week

Wij regelen behalve de jeans voor een spotprijs natuurlijk nog een leuke deal voor je! Tot en met 15 januari shop je de hele collectie van Denimplus.nl met 20% korting. Bij deze shop vind je genoeg inspiratie om je jeans helemaal af te stylen. Je koopt hier topmerken als Gstar, Maison Scotsch, Met Jeans en Aaiko. Check wekelijks de nieuwe Fashionchick-deal en de kortingscode op Fashionchick.nl/VIVA!

deal van de week: 9 t/m 15 januari

Viva en Fashionchick zijn een match made in heaven. Helemaal als je door die match met korting kunt shoppen. Elke week vindt je één fijne fashion deal met korting tot soms wel 70%. Ook regelen wij flinke kortingen bij de leukste webshops. Neem dus wekelijks een kijkje op de weekdeal pagina!

liefs, Merel Simons

Merel Simons You are never fully dressed without a smile!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer