Deal van de week: Jeans van Kuyichi en Hyki.nl

Een goede jeans vinden is een haast onmogelijke opgave. Een goede jeans vinden van die Fair Fashion- van goede kwaliteit- en nog betaalbaar is lijkt helemaal niet te doen. Maar niets is minder waar. Deze week shop je een tijdloze skinny jeans van Kuyichi met korting in de Fashionchick & VIVA Deal van de Week. Ken je het Deal van de Week principe al? Elke week regelen we een flinke korting op een product én een goede aanbieding bij één van onze favoriete webshops. Tussen 29 mei en 4 juni shop je deze skinny van Kuyichi met maar liefst €100,- korting! Normaal koop je hem voor €139,95, maar alleen deze week shop je hem via Fashionchick voor maar €39,95. 

Viva en fashionchick deal van de week

korting bij HYki.nl

Nu hoef je dus een keer niet diep in de buidel tasten voor een mooie jeans! Dat komt goed uit, want je houdt geld over dat je kunt besteden bij Hyki.nl. Hier shop je deze week namelijk bijna de hele collectie met 25% korting! Hyki.nl is zo een shop die je niet kunt verlaten zonder een volle wishlist of winkelmand. Je vindt hier accessoires en musthaves van de catwalk en fashionbloggers voor een perfecte prijs. Check wekelijks de nieuwe Fashionchick-deal en de kortingscode op Fashionchick.nl/VIVA.

Deal van de week:  29 mei t/m 4 juni

Viva en Fashionchick zijn een match made in heaven. Helemaal als je door die match met korting kunt shoppen. Elke week vind je hier één fijne fashion deal met korting tot soms wel 70%. Ook regelen wij flinke kortingen bij de leukste webshops. Neem dus wekelijks een kijkje op de weekdeal pagina!

liefs, Merel Simons

Merel Simons You are never fully dressed without a smile!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer