Deal van de week: horloge van SuperTrash en Kiboots

De tijd vliegt voorbij met deze Fashionchick & VIVA Deal van de Week! We hebben een horloge van SuperTrash in de aanbieding waar je eindeloos mee kunt mixen en matchen. Tussen 31 juli en 6 augustus shop je dit SuperTrash horloge met maar liefst 130,- korting. Combineer er op los met zilver & goud en maak de armparty compleet. Normaal kost deze beauty €209,95, maar alleen deze week koop je hem via Fashionchick voor maar €79,95.

v32

KORTING BIJ KIBOOTS

Ken je het Deal van de Week principe al? Elke week regelen we een flinke korting op een product én een goede aanbieding bij één van onze favoriete webshops. Deze week kun je je kledingkast aanvullen met de originele designs van Kiboots.com. Deze shop geeft namelijk 20% korting op de collectie, met uitzondering van de items in de sale. Bij Kiboots vind je authentieke en vintage schoenen en accessoires die je in de webshop meteen kunt combineren met de te gekke designs van top merken als MotelIndividuals en Wildfox! Check wekelijks de nieuwe Fashionchick-deal en de kortingscode op Fashionchick.nl/VIVA!

DEAL VAN DE WEEK: 31 juli t/m 6 augustus

Viva en Fashionchick zijn een match made in heaven. Helemaal als je door die match met korting kunt shoppen. Elke week vind je hier één fijne fashion deal met korting tot soms wel 70%. Ook regelen wij flinke kortingen bij de leukste webshops. Neem dus wekelijks een kijkje op de weekdeal pagina!

liefs, Helen 

Helen 

Reageer