Deal van de week: Horloge van Ikki en Yest.com

Eén van de meest tijdloze accessoires is het horloge. Met deze beauty van IKKI wordt kijken hoe laat het is pas echt een feestje! Haal je zilveren en rosé gouden accessoires maar tevoorschijn en maak je look helemaal af met dit IKKI horloge uit de Fashionchick & VIVA Deal van de Week. Tussen 9 en 15 oktober shop je hem met bijna 60% korting! Normaal betaal je €59,95 maar alleen deze week kun je dit mooie exemplaar via Fashionchick shoppen voor slechts €24,95.

viva

Korting bij yest.com

Ken je het Deal van de Week principe al? Elke week regelen we een flinke korting op een product èn een goede aanbieding bij één van onze favoriete webshops. Deze week kun je genieten van maar liefst 20% korting op de collectie van Yest.comSpontaan, creatief én stijlvol. Dat zijn de key woorden van Yest. Met zes nieuwe collecties per jaar, die ook nog eens super betaalbaar zijn, kun je altijd de nieuwste trends shoppen. Tijd voor een grondige garderobe update! Shop nu de mooiste items met 20% korting en check wekelijks de nieuwe Fashionchick-deal en de kortingscode op Fashionchick.nl/VIVA.

DEAL VAN DE WEEK: 9 T/M 15 OKTOBER

Viva en Fashionchick zijn een match made in heaven. Helemaal als je door die match met korting kunt shoppen. Elke week vind je hier één fijne fashion deal met korting tot soms wel 70%. Ook regelen wij flinke kortingen bij de leukste webshops. Neem dus wekelijks een kijkje op de weekdeal pagina!

liefs, Marissa Koolwijk

Marissa Koolwijk If you do what you always did, you will get what you always got.

Reageer