Deal van de week: giletje van Supertrash

Deze week hebben we opnieuw een leuke Viva & Fashionchick Deal van de Week geregeld. Zoals je weet bestaat deze deal uit een geweldig fashion item én korting bij een trendy webshop. Nu regelden we in samenwerking met de VIVA een echte musthave najaarstrend! Deze musthave deal is een fake fur giletje van Supertrash, de originele prijs is €119,95 maar deze week kan jij dit niet-te-missen item kopen voor maar €34,95! Dat is dus een korting van €85,00.

v49 gilet

Naast de korting op het fake fur giletje van Supertrash regelden we ook een kortingscode voor 20% korting bij de trendy webshop Fresh Too. Bekijk snel de webshop en zorg ervoor dat jij jouw favoriete fashion item mét korting shopt! En... bestel je op werkdagen voor 15.00u, dan heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis! Check wekelijks de nieuwe Fashionchick-deal en de kortingscode op Fashionchick.nl/VIVA!

deal van de week: 28 november t/m 4 december

Viva en Fashionchick zijn een match made in heaven. Helemaal als je door die match met korting kunt shoppen. Elke week vindt je één fijne fashion deal met korting tot soms wel 70%. Ook regelen wij flinke kortingen bij de leukste webshops. Neem dus wekelijks een kijkje op de weekdeal pagina!

liefs, Stefanie Kasdiran

Stefanie Kasdiran

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer