Fashion

Deal van de week: broek van Roy Rogers en Mirazo.nl

Merel, 19 juni 2013

Deal van de week: broek van Roy Rogers en Mirazo.nl

We kijken deze zomer door een pastelkleurige bril. En dat is niet voor niks, want wat zijn we gek op zachte pastel- en zandkleurtjes! Het zijn niet alleen mooie kleuren. Ze zijn ook nog eens heel gemakkelijk met elkaar te combineren. Deze week hebben we weer een mooie Fashionchick & VIVA Deal van de Week die perfect aansluit op deze zomertrend. We hebben namelijk een skinny van Roy Rogers in de aanbieding. Ken je het Deal van de Week principe al? Elke week regelen we een flinke korting op een product én een goede aanbieding bij één van onze favoriete webshops. Tussen 19 en 25 juni shop je deze skinny met maar liefst €220,- korting! Nog nooit gaf een shop zoveel korting weg. Normaal koop je de broek voor €249,95, maar alleen deze week shop je hem via Fashionchick voor maar €29,95. 

v26 mirazo

korting bij mirazo.nl

Naast deze mega korting op de skinny van Roy Rogers, krijg je deze week ook een flinke korting op een leuke webshop. Je krijgt namelijk 20% korting op de hele collectie van Mirazo.nl! Ben jij ook gek op de Ibiza-stijl? In deze webshop vind je de leukste accessoires geïnspireerd op Ibiza. Je ziet in de collectie veel franjes en Aztekenprints terugkomen. Shop dit alles met 20% korting bij Mirazo.nl! Check wekelijks de nieuwe Fashionchick-deal en de kortingscode op Fashionchick.nl/VIVA.

Deal van de week: 19 t/m 25 juni

Viva en Fashionchick zijn een match made in heaven. Helemaal als je door die match met korting kunt shoppen. Elke week vind je hier één fijne fashion deal met korting tot soms wel 70%. Ook regelen wij flinke kortingen bij de leukste webshops. Neem dus wekelijks een kijkje op de weekdeal pagina!

liefs, Merel Simons, You are never fully dressed without a smile!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer