Deal van de week: armbandje van Femme des Fleurs

We hebben er al een aantal leuke gehad, maar deze week hebben we wel echt een topper van een Deal van de Week! Ken jij het weekdeal principe al? Elke week regelen we samen met de VIVA een fijne modedeal tegen een super goede prijs. Dat kan een flinke korting bij een leuk label zijn, of een musthave die niet aan je kast mag ontbreken. Deze week hebben we er een die je echt niet mag missen. Je shopt een armbandje van Femme des Fleurs met 15 euro korting. Dit leuke goudkleurige armbandje met pistool was eerst €34,95, deze week koop je hem voor slechts €19,95.

Als je eenmaal begint met shoppen ben je niet meer te stoppen! Daarom hebben we naast de superdeal van Femme des Fleurs ook nog een andere aanbieding voor je. Je koopt deze week alle producten van WeAreLabels met 20% korting. Check wekelijks de nieuwe Fashionchick-deal en de kortingscode op Fashionchick.nl/VIVA!

viva deal van de week

deal van de week: 7 t/m 13 november

Viva en Fashionchick is een match made in heaven. Helemaal als je door die match met korting kunt shoppen. Elke week vindt je één fijne fashion deal met korting tot soms wel 70%. Ook regelen wij flinke kortingen bij de leukste webshops. Neem dus wekelijks een kijkje op de weekdeal pagina!

liefs, Merel Simons, You are never fully dressed without a smile!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.