Deal van de week: armband van Photo-Label en everythingisfashion.nl

Armbanden mogen niet aan een zongebruinde armen ontbreken, daarom hebben wij voor jou de perfecte zomerdeal in de Fashionchick & VIVA Deal van de Week! Deze armband Van Photo-Label maakt iedere outfit af! Tussen 17 en 23 juli shop je hem met maar liefst €17,- korting. Normaal kost dit zomerse item €29,95, maar alleen deze week koop je hem via Fashionchick €12,95.

v30

KORTING BIJ everythingisfashion.nl 

Ken je het Deal van de Week principe al? Elke week regelen we een flinke korting op een product én een goede aanbieding bij één van onze favoriete webshops. Deze week kun je je helemaal uitleven in de webshop van Everythingisfashion.nl. Deze shop geeft namelijk 30% korting op de collectie weg, met uitzondering van de items in de sale. De code geldt niet in combinatie met andere kortingscodes. Heb jij nog wat inspiratie nodig om je kledingkast een boost te geven? Dan ben je bij Everythingisfashion.nl op het juiste adres! Je vindt er look-a-likes van populaire designer-items voor mini prijzen. Check wekelijks de nieuwe Fashionchick-deal en de kortingscode op Fashionchick.nl/VIVA!

DEAL VAN DE WEEK: 17 TOT 23 JULI

Viva en Fashionchick zijn een match made in heaven. Helemaal als je door die match met korting kunt shoppen. Elke week vind je hier één fijne fashion deal met korting tot soms wel 70%. Ook regelen wij flinke kortingen bij de leukste webshops. Neem dus wekelijks een kijkje op de weekdeal pagina!

liefs, Helen 

Helen 

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

    Log in om te reageren
  • Quinty 4 jaar geleden

    Wow echt een super leuke style heb je!

  • Lianne 4 jaar geleden

    Leuke armband! En een leuke webshop! Ik ga er zeker regelmatig even kijken. Jammer dat er veel dingen uitverkocht zijn....