Guest editors

De wondere wereld van Tamara: 'We komen weer terug op TV!'

Tamara, 12 maart 2015

De wondere wereld van Tamara: 'We komen weer terug op TV!'

Ik heb weer een onwijs spannende tijd achter de rug! Onze webshop is online gegaan en we hadden meteen de eerste week al een dingetje: er werd zoveel op bekeken en gekocht dat we niet wisten wat we er mee aan moesten. Op zich wel heel leuk natuurlijk en boven alle verwachtingen, maar we waren er nog even niet op voorbereid!

Blog Tamara Elbaz

Sally Hansen Miracle Gel Nailpolish - 110 Birthday SuitSally Hansen The Make Up Spot
€ 11,99
Skinny jeans The Skinny  blauw7 for all mankind Little Soho
€ 219,00
Tissot T0722072211800Tissot Horlogesuper.nl
€ 660,00 € 655,00

Enfin, de billboards langs de snelweg hebben ook voor heel veel promotie gezorgd, want we hadden een te gekke actie bedacht. Als je deze link opent kun je maar liefst €1000 shoptegoed winnen van Tailor & Elbaz en wordt er automatisch een foto van jou geüpload naar het gigantische billboard langs de snelweg A10 en A13.  Dat wilde enorm veel mensen, dus binnen no time was onze server overbelast. Alweer enfin, voor herhaling vatbaar dus!

billboard Tamara Elbaz

L De prachtige en hoogzwangere Maria!
R Dit is dus ons billboard. Geweldig, toch?

Trendy horlogemerk Vendoux pikte de heisa ook op, voor we het wisten was de deal getekend; Maria en ik komen binnenkort met eigen horloges uit! De horloges passen precies bij onze kleurrijke Spring Summer Candy Collectie. Denk aan lichtroze en babyblauwe wijzerplaten, afgewerkt met uiteraard Maria-goud en Tamara-zilver…love it! Door al dit succes moesten we dan ook naar een grotere showroom verhuizen. We zitten in het World Fashion Center op de begane grond en Maria heeft het helemaal naar onze gezamenlijke smaak ingericht. Wat vinden jullie er van?

'Samen met nog 40 bekende vrouwen strijden we om de titel Shoppingqueen 2015'

Tussendoor zaten Maria en ik ineens ook in twee Tv-programma's. Ja, we komen weer terug op TV! We deden samen mee aan Shoppingqueens VIP, een onwijs leuk format van RTL5 met niemand minder dan Fred van Leer. Samen met nog 40 bekende vrouwen strijden we om de titel Shoppingqueen 2015. Wie o wie heeft het beste modegevoel en wie ziet er het mooiste uit voor een betaalbare prijs? Enorm spannend. In mijn volgende blog maak ik jullie bekend wie deze eervolle prijs won.

Blog Tamara Elbaz

L De shoot voor de Candy Collectie was zo heerlijk hysterisch.
R Voilá, onze prachtige nieuwe showroom.

Maria zit naast Shoppingqueens samen met haar vriend ook in een superzoet RTL-programma: ze wordt gevolgd in het proces van het krijgen van haar eerste kindje. Zoals jullie weten is Maria hoogzwanger. We hebben zelfs de babyshower al achter de rug. Het was echt in één woord prachtig. Maria huurde de helft van het Amstelhotel af om haar vriendinnen een onvergetelijke middag te bezorgen. Alles was volledig aangekleed in de kleuren goud met roze; ik kon dan ook niet ophouden met foto’s maken.

'Ik weet zeker dat ze een mooi karakter krijgt met zulke ouders'

Nu tellen we af. Maria bevalt heel snel van een prachtig Modemeisje. Ik kreeg tranen in mijn ogen toen ze me het volgende vertelde: ‘Ik hoop zo dat ze voor 21 maart geboren wordt. Dan is mijn dochtertje een Visje net als jij en dan weet ik zeker dat ze een mooi karaktertje krijgt.’ Maar ik weet zeker dat ze een mooi karakter krijgt, dat kan niet anders met zulke geweldige ouders. Ik wens jullie veel geluk samen en ik kan niet afwachten dat de kleine er is.

Blog Tamara Elbaz

L Van zo'n baby shower blijf je toch foto's maken?
R Ongelooflijk dankbaar voor deze vriendschap.

Over Tamara Elbaz
Tamara Elbaz (32) werd bekend met het spraakmakende RTL-programma ‘Modemeisjes met een missie’. Samen met Maria Tailor begon zij in 2014 een eigen kledinglijn. Ook is ze eigenaresse van SILK productions en afslankketen Size Zero. Naast hard werken neemt Tamara de tijd voor haar passies: familie, shoppen, uit eten gaan, haar honden, reizen, sporten en lezen. Volg Tamara ook op Twitter en Instagram.

liefs, Tamara ,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer