Guest editors

De wondere wereld van Tamara: Tussen de hysterische bedrijven door

Tamara, 11 maart 2014

De wondere wereld van Tamara: Tussen de hysterische bedrijven door

Ik ben nog aan het bijkomen van de afgelopen weken. Positief! Zo lanceerde ik ten eerst al mijn nieuwe bedrijf Size zero. Ik werd gevraagd de PR te doen voor een geweldige afslankmachine. Maar natuurlijk groeide mijn enthousiasme weer uit tot veel meer; een heel bedrijf dus!

Tamara Elbaz

blouseMango wehkamp.nl
€ 19,99
ONLY GOGO Pantalon ZwartONLY Zalando
€ 34,95
Ti Sento Milano CollierTI SENTO - Milano Yixx.nl
€ 249,00

Afgelopen februari opende ik in Healthcity Amsterdam en Healthcity Rotterdam Kralingen een afslankpunt. De zaakjes zaten - tot mijn grote verbazing -  binnen no time vol geboekt. Lang leve social media! Wat helemaal leuk was; mede-Fashionchickblogger Janine van Pret-a-Pregnant kwam ook langs voor een behandeling. Het was fantastisch om haar een keer te ontmoeten. We noemen haar allemaal met recht een super-mommy! Mochten jullie mijn afslankmachine een keertje uit willen proberen, dan heb je mazzel. Speciaal voor alle Fashionchicklezers geef ik 20% korting op de kennismakingsbehandeling! Je hoeft gewoon even te vermelden dat je via Fashionchick komt als je een afspraak maakt.

Blog Tamara Moschino
1. Fred van Leer vertrekt natuurlijk niet zonder kiekje van onze stand op de Modefabriek. 2. Geen reden tot nagelbijten, Janine. De mooie mommy test een nieuwe manier van afslanken..

Tussen de hysterische bedrijven door stond ik ook met Collection-PRC op de Modefabriek. Als kledingmerk moet je hier staan! Door deze geweldige beurs hebben we er 30 verkooppunten bij gekregen. Maria en ik waren helemaal door het dolle. Topstylist Fred van Leer kwam ook langs bij ons op de stand. Hij start binnenkort een webshop en hij wil heel graag ons merk inkopen! Dat is het kersje op de taart natuurlijk.

'Fred van Leer was het kersje op de taart!'

Je hoort het al; eigenlijk is er geen tijd om te reizen. Maar ik deed het toch. Met mijn vriend en onze beste vrienden uit België ging ik even op en neer naar het beste restaurant van de wereld. El Celler Can Rocca heet het. In Spanje dus. We vlogen naar Gerona om maar liefst 14 gangen te nuttigen, stuk voor stuk gemaakt door de beste koks. De trip was mijn cadeau voor mijn vriend. Hij is een onwijze liefhebber van lekker eten; in het beste restaurant op aarde is hij dus de gelukkigste man die er is. Ook al ga ik zelf liever shoppen, toch geniet ik gigantisch als ik hem zie stralen.

Blog Tamara Moschino
1. Moschino, je collectie is er een om verliefd op te worden. 2. En zo zit je zomaar in het beste restaurant van de wereld! Heerlijk genieten van 14 geweldige gangen.

Zelf ging ik stralen van de nieuwste lijn van modemerk Moschino. Vers van de catwalk kon je gelijk de dag na de show kleding bestellen. Geweldig! Vogue-icoon Anna Dello Russo zat 's avonds frontrow in een van hun sweaters en BAM! De hele wereld wilde het. Mijn vriend wist een trui voor mij te bemachtigen! Geen idee hoe, want alles was binnen no time uitverkocht. Well done, Moschino. Daar kunnen wij met Collection-PRC nog wat van leren.

Over Tamara Elbaz
Tamara Elbaz (31) werd bekend met het spraakmakende RTL-programma ‘Modemeisjes met een Missie’. Samen met Maria Tailor begon zij in 2013 Collection-PRC. Ook is ze eigenaresse van Silk-PR, Events & Models. Naast hard werken neemt Tamara de tijd voor haar passies: familie, shoppen, uit eten gaan, haar honden, reizen, sporten en lezen. Volg Tamara ook op Twitter en Instagram

liefs, Tamara ,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer