Guest editors

De wondere wereld van Tamara: Tailor & Elbaz volgend jaar verkrijgbaar in 12 landen!

Tamara, 26 november 2015

De wondere wereld van Tamara: Tailor & Elbaz volgend jaar verkrijgbaar in 12 landen!

Lieve lezers, ik was zo druk met allerlei zakelijke trips naar het buitenland, ik heb jullie dus een beetje verwaarloosd! Goede voornemen voor 2016 is dat ik vaker een blog inlever bij de redactie van Fashionchick, om jullie zo nog meer op de hoogte te houden van het wel en wee van ons kledingmerk Tailor & Elbaz. Want wat is er veel gebeurd afgelopen tijd!

tamara chanel

Fringe Jacket - BlackTailor & Elbaz Tailor & Elbaz
€ 219,90 € 87,95
Chanel No.5 pure parfum 7,5 mlChanel Superwinkel.nl
€ 124,00 € 110,09
She’s Whoreable TTailor & Elbaz Tailor & Elbaz
€ 39,90 € 15,95

Zoals jullie weten hebben we afgelopen zomer een show gegeven op Amsterdam Fashionweek. Deze show werd zo goed ontvangen, dat we ineens allemaal aanvragen kregen voor distributie van ons merk in het buitenland. Yes yes, dreams CAN come true!

'Zoals het er nu uitziet wordt ons merk vanaf volgend jaar verkocht in twaalf landen.'

Dus voor ik het wist zat ik samen met mijn partner in crime Maria Tailor in het vliegtuig richting Polen, Duitsland, Zwitserland en Spanje. En werd onze collectie opgestuurd naar Shanghai, om vervolgens aan winkeliers verkocht te worden vertegenwoordigd door heel Azië. Aankomende periode hebben we nog gesprekken met distributeurs in België, Canada, Japan, Griekenland en Portugal, dus zoals het er nu uitziet wordt ons merk vanaf volgend jaar verkocht in twaalf landen. Hoe spannend wordt 2016 dus voor ons, we kunnen het niet wachten!

tamara Elbaz

Maar Fashionweek bracht ons nog veel meer leuks: door L'Oréal werden we gevraagd een show te organiseren op hun klanten event. In een volledig gevuld Paradiso hebben we onze collectie geshowd, als afsluiting van de presentaties die alle L'Oréal ambassadeurs die avond toonden. Stonden we dan, op het podium met de directie van L'Oréal Nederland. We moesten wel even in onze armen knijpen hoor!

tamara lunch

Tot slot wist ik tussen de bedrijven door mijn zus te verassen met een trip naar Tel Aviv, Israel. Onze vader komt hier vandaan, dus onze hele familie woont nog daar. In het weekend dat we daar waren trouwde mijn nichtje Mor Silver met haar grote liefde en zij nodigden ons dus uit voor de mooiste sprookjesbruiloft ever! Mijn nichtje Mor is een heuse ster in Israel, zij presenteert o.a. The Voice Israel; super trots ben ik op haar! Onder andere haar wedding present: de volledige collectie van Tailor & Elbaz. Was ze ontzettend blij mee, voor haar TV optredens heeft ze natuurlijk regelmatig smashing outfits nodig. 

israel

Welnu Amazing Fashionchick bezoekers, met al dat nieuws op de planning heb ik zo'n zin in 2016! Ik wens jullie nu alvast een geweldig uiteinde en heel graag tot in 2016!

XOXO Tamara Elbaz

Over Tamara Elbaz
Tamara Elbaz (33) werd bekend met het spraakmakende RTL-programma ‘Modemeisjes met een Missie’. Samen met Maria Tailor begon zij in 2014 een eigen kledinglijn; Tailor & Elbaz. Verder is ze ook eigenaresse van afslankketen Size Zero. Naast hard werken neemt Tamara de tijd voor haar passies: familie, shoppen, uit eten gaan, haar honden, reizen, sporten en lezen. Volg Tamara ook op Twitter en Instagram.

liefs, Tamara ,

Lees meer