De wondere wereld van Tamara: Perfectionist by heart!

Afgelopen maand heb ik weer onwijs leuke dingen meegemaakt. Ik heb mijn bedrijf Silk Productions 14 dagen lang modeshows georganiseerd voor modeketen Shoeby. Het was een enorme klus, maar wel ontzettend gaaf om te doen. En Shoeby blijkt superleuke kleding te verkopen! Ik vulde bij de eerste showdag dus meteen een aardig tasje met flashy items.

Tamara Elbaz

You're A StudModeMusthaves ModeMusthaves
€ 59,95
Love Moschino Tshirt print blackLove Moschino Zalando
€ 139,95 € 41,95
Gewatteerde SchoudertasForever21 Forever 21
€ 10,45

Ik ben onwijs trots op mijn modellen. Ze lééfden gewoon nog na die twee hysterische weken, en vonden het zelfs jammer dat het voorbij was! Ik ben echt dankbaar dat ik met zulke fijne mensen mag werken. Voor de najaarstour wil ik graag Xelly Cabau van Kasbergen boeken. Yes, het zusje van Yolanthe blijkt een enorm goede visagiste. En die hebben we natuurlijk nodig voor alle shows die er dan komen gaan. Duimen dus!

De wondere wereld van TamaraL Ik ben zo trots op deze lieve Shoeby modellen die twee weken bikkelden.
R Mijn "zoon" is 1 jaar. Ik houd van deze kleine terrorist!

Tussen de organisatie van de show door plande we een groot interview met magazine Quote. Zij hebben mij gevolgd tijdens mijn werkzaamheden voor modemerk PRC. Het is een te gekke reportage geworden van zo’n 6 pagina’s, dus ik ben helemaal blij. Maar ik had na het lezen wel een beetje medelijden met iedereen die werkte tijdens de PRC show. Wat kan ik een perfectionist zijn! Godzijdank heeft mijn zakenpartner en beste vriendin Maria wel engelengeduld.

'Godzijdank heeft Maria wel engelengeduld'

toch, het hoogtepunt van afgelopen maand was de aanschaf van mijn absolute droomauto; een enorm grote, spierwitte Range Rover Sport! Ik knijp nog regelmatig in mijn arm als ik er in rond rij. Wat vinden jullie er van? Ik ben er meteen mee naar Parijs gereden, waar één van onze beste vrienden zijn verjaardag vierde. Als modeliefhebber zit ik daar altijd helemaal op mijn plek! Ik heb gesmuld tijdens het shoppen op de Champs Elysees, mijn ogen uitgekeken tijdens een lunch in Hotel Costes, drankjes gedronken met een aantal topmodellen in club Matignon en heerlijk rondgehupt in hèt hotel van Parijs George V. Maar de aankomende periode moeten Maria en ik weer druk aan de slag voor onze Spring Summer Collectie 2015. Wordt vervolgd!

De wondere wereld van TamaraL Tadaaaa, mijn Range Rover Sport! Ik kon er meteen in naar Parijs. Alway a good idea!
R Dit was het fantastische eindresultaat van mijn interview bij Quote.

Over Tamara Elbaz
Tamara Elbaz (31) werd bekend met het spraakmakende RTL-programma ‘Modemeisjes met een Missie’. Samen met Maria Tailor begon zij in 2013 Collection-PRC. Ook is ze eigenaresse van Silk-PR, Events & Models. Naast hard werken neemt Tamara de tijd voor haar passies: familie, shoppen, uit eten gaan, haar honden, reizen, sporten en lezen. Volg Tamara ook op Twitter en Instagram

liefs, Tamara 

Tamara 

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer