Guest editors

De wondere wereld van Tamara: nieuws na middernacht

Marlies, 08 november 2014

De wondere wereld van Tamara: nieuws na middernacht

Afgelopen zomermaanden moest ik bikkelen. Waar andere vrienden en vriendinnen heerlijk vakantie vierden, werkten Maria Tailor en ik druk voor ons kledingmerk Tailor & Elbaz. Inmiddels hebben we twee collecties in de showroom en het aantal verkooppunten groeit als een trein. De winkeliers die ons merk verkopen waren helemaal in hun nopjes met onze marketingactie: letterlijk langs elke snelweg stond een billboard van ons merk. Marie en ik hadden allebei heimelijk Doutzen Kroes-momentjes.

De wondere wereld van Tamara: nieuws na middernacht

SweaterNew Look V&D
€ 17,99 € 12,59
M·A·C Viva Glam Rihanna Lipstickde Bijenkorf
€ 19,00
White pearl kettingApplepiepieces Applepiepieces
€ 49,50

Als afsluiting van de zomer heb ik vervolgens de verjaardag van Maria georganiseerd in Restaurant En Pluche. De avond kreeg een heel speciaal tintje; Maria maakte rond middernacht bekend dat ze samen met haar grote liefde Jeroen een kindje verwacht.

'Maria maakte rond middernacht het grote nieuws bekend.'

Zo leuk! Ik rol van de organisatie van het ene feestje in de organisatie van het andere feestje, want Maria vroeg me meteen haar babyshower te organiseren! We zijn al druk aan het brainstormen over deze grote dag, maar fabulous gaat het hoe dan ook worden. Ik verheug mij enorm op de komst van haar kindje. En ergens hoop ik stiekem op een meisje, daar kunnen we immers een heus Modemeisje van maken!

De wondere wereld van Tamara: nieuws na middernachtL Vanaf februari 2015 te koop!
R Ons Doutzen-momentje.

Maar, voor ik me op al het babygedruis zou storten, wilde ik eerst nog even met mijn vriend Hans op vakantie. Wederom naar Dubai; the place to be voor zon, zee, strand en shoppen. Met de nadruk op heel veel shoppen! Ik gebruik het altijd als excuus dat ik het nodig heb ter inspiratie voor mijn eigen kledinglijn.

'Voor al het babygedruis vertrek ik nog even naar Dubai'

Weer terug in Nederland kon ik meteen aan de slag voor de boekingen van de vaste Shoeby Modeshows, de geurenpromotie van Paco Rabanne en moest ik samen met Maria interviews doen voor o.a. magazine LXRY. We schoten ook nog even tussendoor onze High Summer campagne beelden en ik openende nieuwe Size Zero afslanksalons in Eindhoven, Den Haag en Huizen. Drukker dan ooit, dus jullie begrijpen, hopelijk kan ik Dubai snel weer een keer dunnetjes over doen!

De wondere wereld van Tamara: nieuws na middernachtL Birthday bash van Maria met groot nieuws.
Zo saai en vervelend dat Dubai! 

Over Tamara Elbaz
Tamara Elbaz (31) werd bekend met het spraakmakende RTL-programma ‘Modemeisjes met een Missie’. Samen met Maria Tailor begon zij in 2014 een eigen kledinglijn. Ook is ze eigenaresse van Silk-PR, Events & Models. Naast hard werken neemt Tamara de tijd voor haar passies: familie, shoppen, uit eten gaan, haar honden, reizen, sporten en lezen. Volg Tamara ook op Twitter en Instagram

liefs, Marlies Bax,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer