Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Guest editors

De wondere wereld van Tamara: 'Met een goudenbabykamer als een Kardashian'

Tamara, 08 februari 2015

De wondere wereld van Tamara: 'Met een goudenbabykamer als een Kardashian'

Godzijdank zijn alle feestdagen weer achter de rug. Ik heb maar liefst drie weken vakantie gehad en als ik heel eerlijk ben, dat nietsdoen is niet aan mij besteed. Met Kerst vloog ik naar Dubai en voor Oud en Nieuw naar de  Franse wijnstreek de Bourgogne. Drie weken relaxen en alleen maar eten, dat is dus niet zo goed voor de lijn. Thuis paste mijn broek niet meer dicht! Gelukkig kon ik meteen weer aan de slag en duurde dat dus niet te lang.

Blog Tamara Elbaz

Arma, Leren jas - Van Tilburg OnlineArma Van Tilburg Online
€ 199,95
Nr. 290 - Cream Pink Water LilyArtdeco Douglas
€ 14,95
Miss Selfridge Cocktailjurk blackMiss selfridge Zalando
€ 129,95 € 90,95

Ik opende als start van het jaar met Andy en Melisa een negende Size Zero salon. Ik had nooit verwacht dat ik ooit in Apeldoorn terecht zou komen met mijn zaak. Gelukkig heeft Melisa al een bloeiende salon, dus ik weet zeker dat het ook daar gaat aanslaan. Maar toch was iets anders het hoogtepunt: de lancering van ons kledingmerk Tailor & Elbaz! Maria, ons team en ik hebben keihard gewerkt om de collectie op tijd af te krijgen en wonder boven wonder is het gelukt. We zijn echt superblij en trots, want zeker dertig nieuwe winkels willen ons merk meteen gaan verkopen.

'Hoogtepunt is de lancering van Tailor & Elbaz.'

Onze goede vriendin Laura Ponticorvo heeft – ondanks zenuwen – de hele avond vlekkeloos aan elkaar gepraat. Maar goed dat we dit ontdekt hebben, in het vervolg mag zij alles presenteren, want ik krijg zelf enorm de kriebels van. Voor Maria was de avond wel wat zwaar, ze is tenslotte alweer bijna zeven maanden zwanger! Een fabulous mommy to be, want in een strak zwart jurkje van ons label paraderende ze op hoge hakken en stal ze de show met haar prachtige ronde buikje. Zo wil ik er dus ook uitzien als ik zwanger mag worden.

Blog Tamara Elbaz

L Met Nieuwjaar in de Bourgogne...
R ... met net deze heerlijke Kerst achter de rug.

Met alle festiviteiten die nu al achter de rug zijn, kreeg 2015 een vliegende start. Ik heb zo’n zin in het nieuwe jaar. Tegen de tijd dat ik mijn tweede blog van dit jaar schrijf, denk ik dat Maria een beeldschone dochter op de wereld heeft gezet en kan ik jullie alles vertellen over haar babyshower en kraamfeest. Het beloven net zulke feesten te worden als die je ziet bij de Kardashians.

'Een kast vol jurkjes als die van de kroonprinsesjes.'

Maria heeft dan ook de gouden babykamer van Kourtney Kardashian als ambitie! En onlangs smste ze me een foto van de kledingkast: daar hangen al zo’n tien snoezige jurkjes klaar, die ook worden gedragen door de dochters van Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima. Haar dochtertje moet er aan geloven: ze wordt ons nieuwe Modemeisje!

Blog Tamara Elbaz

Over Tamara Elbaz
Tamara Elbaz (32) werd bekend met het spraakmakende RTL-programma ‘Modemeisjes met een Missie’. Samen met Maria Tailor begon zij in 2014 een eigen kledinglijn. Ook is ze eigenaresse van SILK productions en afslankketen Size Zero. Naast hard werken neemt Tamara de tijd voor haar passies: familie, shoppen, uit eten gaan, haar honden, reizen, sporten en lezen. Volg Tamara ook op Twitter en Instagram

liefs, Tamara ,

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer