De wondere wereld van Tamara: Ik heb weer 'Ja' gezegd

Vanaf deze week blogt Tamara Elbaz op Fashionchick over haar roerige leven. Neem een kijkje in de wereld van de Nederlandse glitter and glamour.

In mijn enthousiasme heb ik weer 'Ja' gezegd. Dit keer ga ik een blog bijhouden voor één van de grootste modewebsites van Nederland: Fashionchick.nl. Ik word al tamelijk faalangstig als ik er alleen maar aan denk. Al een maand lang, zoveel voorbereidingstijd had ik namelijk. Waar over moet ik gaan schrijven?! Ik bedoel, als ik terug kijk op het afgelopen jaar, dan is mijn leven in een zo ontzettend grote stroomversnelling terechtgekomen, dat ik het zelf nog niet helemaal kan bevatten.

Tamara Elbax blog

ONLY MARCH Leren rok ZwartONLY Skater skirtZalando
€ 24,95
I'm A RebelModeMusthaves ModeMusthaves
€ 14,95
French Connection Ring goudkleurigFrench Connection Zalando
€ 24,95

Ik ontmoette (eindelijk!) een man waarmee ik wilde settelen. Een drie jaar jongere Brad Pitt look-a-like wonende in Brasschaat – Ja, je leest het goed! – in België. Ik ben dit jaar met mijn hele hebben en houwen naar een ander land verhuist. Ergens niet echt handig, want in diezelfde periode startte ik samen met mijn zakenpartner en mede-modemeisje Maria Tailor een kledinglijn: Collection-PRC.

'Ik vond mijn brad Pitt look-a-like in Brasschaat'

Ook weer zoiets. Een uitdaging waar ik in mijn enthousiasme meteen 'Ja' tegen zei. Met dezelfde faalangst als gevolg. Ondanks al mijn onzekere aanvallen is deze kledinglijn wel het leukste dat ik ooit heb gedaan. Van het ontwerpen van de collecties tot aan het bedienen van de enthousiaste winkeliers bij ons in de showroom; ik ervaar het allemaal als één groot feest. Collection-PRC leerde me dat wanneer zaken en passie 100% samenkomen, het vanzelf een groot succes wordt.

Tamara blog1. Onze allereerste modeshow was afgelopen september een feit! Ooit wel eens twintig fotografen voor je neus gehad? Wow! 2. Ken je de Celine bag al? De musthave bag van het moment! Ik kreeg hem van mijn vriend toen we 1 jaar samen waren. Ik was helemaal door het dolle!

In een paar maanden tijd hebben we onze collectie dan ook aan zo’n 100 Nederlandse winkels verkocht en vanaf januari starten we in Belgie en Luxemburg. Enorm spannend allemaal. We hebben drie modeshows voor Collection-PRC georganiseerd. In september 2013 was er een grote lancering van ons merk in de prachtige zaak Little Buddha, in december organiseerden we voor 100 succesvolle vrouwen een modelunch en als klap op de vuurpijl gaven we een gigantische modeshow op de Masters of LXRY, de voormalige Miljonair Fair.

'wanneer zaken en passie 100% samenkomen, wordt het vanzelf een groot succes'

Het was onwerkelijk om daar tussen grote namen zoals Addy van den Krommenacker, Sjaak Hullekes en Paul Schulten een show te geven. Die ook nog goed ontvangen wordt! In het nieuwe jaar staan er allemaal supergave projecten op het programma. Ik heb er 31 jaar voor moeten worden, maar ik kan nu echt zeggen dat ik eindelijk iets doe wat bij me past. Iets waar ik enorm veel plezier aan beleef! Een meisjesdroom die werkelijkheid werd en waarvan ik nooit had verwacht dat het me ooit zou lukken. Zo lang je blijft dromen kan het zomaar allemaal ineens werkelijkheid zijn. Count your blessings!

Tamara blog1. Tussen alle eigen mode-perikelen door, liep ik zelf ook een modeshow voor mijn lieve vriend Addy van den Krommenacker!  Ik was superblij met de make-up, dus ik moest wel een selfie maken 2. De nieuwe gala-collectie van Addy. Ik ben echt supertrots op hem!


Over Tamara Elbaz
Tamara Elbaz (31) werd  bekend met het spraakmakende RTL-programma ‘Modemeisjes met een Missie’. Samen met Maria Tailor begon zij in 2013 Collection-PRC. Ook is ze  eigenaresse van Silk-PR, Events & Models. Naast hard werken neemt Tamara de tijd voor haar passies: familie, shoppen, uit eten gaan, haar honden, reizen, sporten en lezen. Volg Tamara ook op Twitter en Instagram

Tamara Elbaz

liefs, Tamara 

Tamara 

Reageer

    Log in om te reageren
  • Kelly 3 jaar geleden

    Oh boy, she's living the dream.

  • Noël 3 jaar geleden

    'wanneer zaken en passie 100% samenkomen, wordt het vanzelf een groot succes'. Mooie quote, heel inspirerend