Guest editors

De wondere wereld van Tamara Elbaz: Proosten in Dubai

Tamara, 03 februari 2014

De wondere wereld van Tamara Elbaz: Proosten in Dubai

Het is alweer februari, maar ik ben nog steeds helemaal ondersteboven van de afgelopen feestdagen! Mijn vriend had als kerstsurprise een tiendaagse trip geboekt naar mijn favoriete hotel in Dubai. Het was het leukste kerstcadeau ever. Ik werd elke dag in de watten gelegd, ik heb geshopt totdat ik er bij neerviel en dat allemaal zonder dat hij ook maar één keer protesteerde. Ik had dan ook een goed excuus: ik moest uiteraard inspiratie opdoen voor mijn eigen kledinglijn!

Proosten in Dubai

Buffalo HULA Bikini RoodBuffalo Zalando
€ 49,95
French Connection Zakelijke jurk GeelFrench Connection Zalando
€ 194,95
Guess Zwarte Cat-Eye zonnebril GU7173 BLK-3Guess de Bijenkorf
€ 99,00 € 69,00

De jaarwisseling vierden we op het strand. Rondom ons hotel werd een wereldrecord aan vuurwerk afgeschoten en dat wilden we natuurlijk voor geen goud missen. Tegen twaalven zijn we dan ook met een fles champagne het strand opgelopen om elkaar daar 'Gelukkig Nieuwjaar' te wensen onder een kleurrijke sterrenhemel. Romantischer kon het niet. Ik heb hem dan ook maar meteen – met een knipoog – gemeld dat ik elk jaar zo New Years Eve wil vieren, inclusief de volgende ochtend met 27 graden op het strand liggen natuurlijk.

'Ik heb hem maar meteen gemeld dat ik elk jaar New Years Eve zo wil vieren.'

Eenmaal terug in Nederland kon ik meteen aan de slag; van start met de opnames voor het nieuwe RTL4-programma BeautyENZO. Maria Tailor en ik zijn de vaste stylistes van het Tv-programma en voorzien elke aflevering een deelnemer van een geweldige make-over. We werken hierbij onder anderen met onze eigen collectie, dus het was een piece of cake om iedereen superstylisch voor de dag te laten komen. Ook de presentatrice is fan van ons merk. Zij loopt bijna in alle afleveringen met onze kleding. Geweldig, toch?

Tamara Elbaz blog1. Ik heb prachtige Zanotti schoenen gescoord in Dubai. Ik kan er eigenlijk niet op lopen, maar ze zijn the bomb! 2. Happy new year, Dubai! Ik ben toch nog steeds van mening dat ik toen ten huwelijk gevraagd had moeten worden.

Vanaf 2 februari ben ik in actie zien op RTL4. Maar eerst was het nog even tijd voor actie met  Collection-PRC op de Modefabriek. We lanceerde daar onze herfst- & wintercollectie 2014/2015. Ik heb de eerste samples gezien en ik ben superblij met het resultaat. In mijn volgende blog zorg ik voor een sneak peek. Want ik wil dit natuurlijk graag met jullie delen. To be continued!

Tamara Elbaz blog1. Mijn favoriete outfit! De jas is van Zara, de tas van Celine, het shirt van Givenchy en de broek van Collection-PRC. Heerlijk dat de casual trend momenteel mode is! Heb jij al een oversized jas? 2. Opnames met Collection-PRC voor het RTL4-programma BeautyENZO!

Over Tamara Elbaz
Tamara Elbaz (31) werd bekend met het spraakmakende RTL-programma ‘Modemeisjes met een Missie’. Samen met Maria Tailor begon zij in 2013 Collection-PRC. Ook is ze eigenaresse van Silk-PR, Events & Models. Naast hard werken neemt Tamara de tijd voor haar passies: familie, shoppen, uit eten gaan, haar honden, reizen, sporten en lezen. Volg Tamara ook op Twitter en Instagram

liefs, Tamara ,

Lees meer