Guest editors

De wondere wereld van Tamara: Ein-de-lijk mag het!

Tamara, 26 juni 2014

De wondere wereld van Tamara: Ein-de-lijk mag het!

Ik mag het vertellen. Ein-de-lijk! Maria Tailor en ik beginnen onze eigen kledinglijn. Ja, ik hoor jullie denken; die hadden jullie toch al saampjes? Klopt, maar deze kledinglijn brachten we natuurlijk niet onder onze eigen naam. De laatste paar maanden begon het daarom toch te kriebelen, want hoe cool en internationaal klinken de namen Tailor & Elbaz wel niet?
De wondere wereld van Tamara

BlouseRobert Friedman Zenggi
€ 189,00 € 94,50
Oasis DECO ALIRE Alijn rok blueOasis Zalando
€ 49,95 € 34,96
Fab Emy Bag (better than a paper bag brown)FAB Travelbags
€ 229,00

Dus, zoals wij met elk goed idee meteen aan de slag gaan, deden we het nu ook: ons nieuwe kledinglabel Tailor & Elbaz was binnen no time een feit! We nemen afscheid van het oude en gaan lekker knallen met iets helemaal nieuws. Uiteraard blijven we net zo leuk ontwerpen als jullie gewend van ons zijn, maar maken we dit label iets betaalbaarder en van nog betere kwaliteit. We fantaseren alweer volop: want hoe geweldig zou het zijn als we ons logo binnenkort terug zien op de muren van een eigen winkelpand? Let’s work on it! Houd onze site Tailor-Elbaz.com in de gaten. Vanaf 1 juli is hij online en komen wij ook al snel met een nieuwe collectie!

'Ik hoor jullie denken; jullie hadden toch al een merk?'

Een nieuwe lijn heeft aandacht nodig natuurlijk. Daarom had ik samen met Maria een heel groot interview inclusief shoot voor magazine LXRY om daar over te vertellen. Ik sta zelf ook eind juni in de Beau Monde met een leuk stuk. Check de backstage foto’s, ik ben ontzettend nieuwsgierig naar het resultaat!

Blog Tamara Elbaz

L: Partners in crime, onafscheidelijk wij twee!
R: Pfff, te lang op hoge hakken gelopen; een chill moment backstage bij de shoot van LXRY magazine.

Naast een eigen kledinglijn heb ik natuurlijk ook nog een eigen modellenbureau, Silk-PR. We hebben een onwijs leuke job gehad voor het nieuwe herenparfum van Paco Rabanne. Met maar liefst 75 mannelijke modellen - allen met ontbloot bovenlijf – maakten we alle vestigingen van Ici Paris XL en Douglas onveilig. Wat een productie! Ik heb hiervoor een maand lang mannen gescout en gecheckt  of ze gespierd genoeg waren om alle vrouwen het hoofd op hol te brengen. En dat lukte; de mannen zijn zeker een paar honderd keer met iedereen op de foto geweest!

Houden jullie mijn volgende blog in de gaten? We gaan namelijk echt aan de slag met ons nieuwe label, er komt een fantastische shoot en show aan en  - tromgeroffel - heel veel TV-opnames!

Blog Tamara Elbaz

L: Trots op mijn modellen! Ze gingen door het hele land aan de slag voor Paco Rabanne!
R: Bart Brom was visagist voor de shoot van Beau Monde. I love him! 16 jaar geleden werkten we al samen.

Over Tamara Elbaz
Tamara Elbaz (31) werd bekend met het spraakmakende RTL-programma ‘Modemeisjes met een Missie’. Samen met Maria Tailor begon zij in 2014 een eigen kledinglijn. Ook is ze eigenaresse van Silk-PR, Events & Models. Naast hard werken neemt Tamara de tijd voor haar passies: familie, shoppen, uit eten gaan, haar honden, reizen, sporten en lezen. Volg Tamara ook op Twitter en Instagram

liefs, Tamara ,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer