Guest editors

De wondere wereld van Tamara: een spannende samenvatting

Tamara, 20 augustus 2015

De wondere wereld van Tamara: een spannende samenvatting

Eindelijk een gaatje gevonden… Ik ben weer terug van weg geweest op Fashionchick! Het is afgelopen maanden zo ontzettend druk geweest met van alles, dat ik niet eens de tijd had om een leuke blog voor jullie te maken. Even een korte samenvatting van alle spannende gebeurtenissen, want ja, spannend was het zeker allemaal. 

Tamara Elbaz

Diesel L-Sedar-A cropped leren bikerjackDiesel de Bijenkorf
€ 450,00
HYPNOSE MASCARALancôme MascaraICI PARIS XL
€ 34,65
T-shirt Monike StreepSissy-Boy Sissy-Boy
€ 29,95

Zowel Maria als ik waren te zien in twee RTL TV-programma’s afgelopen voorjaar. Maria samen met haar vriend Jeroen in het programma Kerels met een Kleintje en later Maria en ik samen in het TV-programma Shoppingqueens VIP met Fred van Leer. In dit programma namen 40 bekende modevrouwen het tegen elkaar op, waarbij door Fred werd bepaald wie van de veertig het beste kon shoppen met een laag budget. Het was dus een enorme uitdaging, maar zowel Maria als ik haalden allebei de finale. Met een jurk van tien euro heb ik uiteindelijk de hoofdprijs in ontvangst mogen nemen; 2000 euro shoptegoed en de titel Shoppingqueen VIP of the year 2015. Ik was uiteraard super trots en bovendien enorm blij, want met 2000 euro, tja daar kan ik wel wat mee... 

Tamara Elbaz shopping Queen

 'Ik moet zeggen dat het sindsdien ook een beetje kriebelt bij mij, hoe leuk zou het zijn als we straks allebei moeder zijn!'

Verder is afgelopen 27 maart baby Amelle geboren, het dochtertje van Maria. We zijn inmiddels een paar maanden verder en Amelle is een wolk van een baby. Maria neemt haar vaak mee naar onze Tailor & Elbaz showroom en ze is echt het meest vrolijke kindje wat ik ooit heb ontmoet. Het is altijd groot feest als ze er is, want over het algemeen lacht ze de hele dag door. Ik moet zeggen dat het sindsdien ook een beetje kriebelt bij mij, hoe leuk zou het zijn als we straks allebei moeder zijn! Een Tailor & Elbaz Mini lijn kan dan natuurlijk niet uit blijven.

Baby Tamara Elbaz

Maar het allerspannendste vond ik toch wel onze modeshow op Amsterdam Fashionweek. We waren stomverbaasd toen we werden gebeld met het verzoek of we mee wilden doen aan de zomer editie van dit modefestijn en moesten wel even drie keer nadenken of we dit wel durfden. Want op Fashionweek, daar showen over het algemeen designers die al heel lang in het vak zitten en Maria en ik komen op modegebied natuurlijk net pas kijken. Uiteindelijk werden we echter zo creatief van deze kans, dat we een show hebben neer gezet waar we zelf nooit van hadden kunnen dromen. Het thema van de show was Queen of Hearts, naar het personage uit de film Alice in Wonderland. Het thema hadden we dan ook in de puntjes uitgewerkt. Grote nep-paddenstoelen, bloemen met gezichten en een echt smeedijzeren hek. De catwalk was voorzien van een dertig meter lange grasmat en de show werd afgesloten door Tweedle Dee en Tweedle Dum, het reuzenkonijn en de hartenkoningin met haar kaartwachters. ik heb in mijn hele leven nog nooit zo veel landelijke pers gezien en zoveel dol enthousiaste reacties gekregen. Ik heb drie dagen in een roes geleefd, wat heb ik genoten!

Tamara Elbaz FW

Maar ook internationaal werd onze Fashion Week show opgemerkt. Voor ik het wist zaten Maria en ik in Londen en ons team in Libanon, wat betekent: Tailor & Elbaz gaat internationaal! We kunnen er nog niet teveel over zeggen, maar onze volgende collecties zullen in meerdere landen verkocht gaan worden. Dat komt goed uit, Maria en ik houden tenslotte wel van een reisje hier of daar! Voor het najaar staan er meerdere trips gepland, ik kan het niet afwachten!

Tailor en Elbaz international

Maar voorlopig ga ik nog even herstellen van de nosejob and boobjob die ik heb ondergaan. Dat wilde ik namelijk ook even allemaal in de tussentijd! Ik doe daar nooit geheimzinnig over, ik ben van mening dat je het beste uit jezelf moet halen! En als dat betekent dat er een lichamelijke correctie voor moet komen, doe ik mee. Zoals ik al ooit in het RTL programma Modemeisjes met een missie zei: Beter mooi nep dan lelijk echt. En zo is het maar net! 

XOXO Tamara 

Tamara Elbaz Nosejob

Over Tamara Elbaz
Tamara Elbaz (33) werd bekend met het spraakmakende RTL-programma ‘Modemeisjes met een Missie’. Samen met Maria Tailor begon zij in 2014 een eigen kledinglijn; Tailor & Elbaz. Verder is ze ook eigenaresse van afslankketen Size Zero. Naast hard werken neemt Tamara de tijd voor haar passies: familie, shoppen, uit eten gaan, haar honden, reizen, sporten en lezen. Volg Tamara ook op Twitter en Instagram.

 

liefs, Tamara ,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer