Guest editors

De wondere wereld van Tamara: als twee lopende suikerspinnen

Marlies, 29 augustus 2014

De wondere wereld van Tamara: als twee lopende suikerspinnen

Zoals ik al in mijn vorige blog vertelde, heb ik samen met mijn Maria Tailor een eigen kledinglijn. Nu komt de Spring Summer Collection 2015 onder onze eigen namen: Tailor & Elbaz! Ik ben echt supertrots dat we in maar twee maanden naam wisten te maken, het logo ontwierpen, een showroom in het World Fashion Center - YES! - vonden en we ondertussen een hele collectie ontwikkelden. En wat zo leuk is: heel veel winkels melden zich vanzelf aan om ons merk in te kopen.

Blog Tamara Elbaz

PASTEL PINK PANTSLoavies Loavies
€ 34,95 € 10,00
sweet deluxe STATEMENT Ketting gunmetal/mintSweet Deluxe Zalando
€ 29,95 € 20,96
M·A·C Lipstick Retro Mattede Bijenkorf
€ 19,00

Op de Modefabriek legden we veel contacten en kwam iedereen langs die nieuwsgierig was naar onze collectie. Ook TV-ster Jandino, lief he! We hebben bijna 100 afspraken kunnen maken, dus onze nieuwe merknaam en collectie wordt super goed ontvangen. Nu al! Het is wel onwijs druk om in 1 maand tijd al die winkels over de vloer te hebben, maar iedereen reageert zo positief dat we aan het einde van de dag niet eens moe zijn en gewoon de volgende ochtend er weer heel veel zin in hebben.

Blog Tamara Elbaz

L Jandino was super benieuwd naar onze kledinglijn, dus hij kwam even bij ons een koffietje drinken!
R Ik ben nog ondersteboven van dit cadeau! He is the blessing, the rolex just a gift!

Het thema van onze eerste collectie? Candy! Dus alle items zijn helemaal uitgewerkt in zonnige kleurtjes en ook de shoot was zoet. Het is echt te hilarisch, Maria en ik zagen er uit als twee lopende suikerspinnen. De zoon van Roberto Cavalli vond ons thema in ieder geval leuk, want meerdere foto’s op Instagram kregen zijn like. Goed teken dacht ik zo. Ik heb jaren geleden een keer met hem en zijn moeder gegeten na hun grote show in Milaan, ze zijn echt onwijs aardig en we hebben nog steeds af en toe contact via social media.

Blog Tamara Elbaz

L Ik ben zo blij met de showroom van Tailor & Elbaz in het World Fashion Center.
R De zoon van niemand minder dan Roberto Cavalli vond onze campagnebeelden van Tailor & Elbaz leuk.

Om inspiratie op te doen voor onze volgende collectie, ben ik gaan winkelen in Parijs. Eigenlijk werd het een duo-weekend, want ik heb daar ook gevierd dat ik twee jaar samen ben met de liefde van mijn leven. Gelukkig houdt mijn vriend net zoveel van shoppen en mode als ik en we hoefden we niet één keer ruzie te maken over de indeling van de dag. We we are a match made in heaven!

'We zijn stiekem een beetje grote plannen aan het maken.'

Ik kreeg dan ook een geweldig cadeau van hem: een Rolex Datejust. Ik heb nog nooit zo’n lief cadeau van iemand mogen krijgen. Ik was er twee dagen stil van. En geloof me dat komt niet vaak voor! Toen vond ik ook nog een hele mooie tekst op Facebook: He is the blessing, the rolex just a gift. Pssssssst, we zijn stiekem al wel een beetje grote plannen aan het maken. Wordt vervolgd dus.

Blog Tamara Elbaz

L Alweer twee jaar samen met mijn grote liefde!
R
Ja, ik ging wéér een weekendje shoppen in Parijs. Qua kledingkeuze kan je daar flink uitpakken. Love it!

Over Tamara Elbaz
Tamara Elbaz (31) werd bekend met het spraakmakende RTL-programma ‘Modemeisjes met een Missie’. Samen met Maria Tailor begon zij in 2014 een eigen kledinglijn. Ook is ze eigenaresse van Silk-PR, Events & Models. Naast hard werken neemt Tamara de tijd voor haar passies: familie, shoppen, uit eten gaan, haar honden, reizen, sporten en lezen. Volg Tamara ook op Twitter en Instagram

liefs, Marlies Bax,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer