De voorjaarscollectie van DUO is binnen!

Dat wij fan zijn van DUO is geen nieuwtje! In 2008 bezochten wij al eens het hoofdkantoor van DUO, voor een blik achter de schermen bij deze webshop. Klik hier voor het interview dat Fashionchick had met DUO. Zwaar impressed keerden we terug naar de redactie van Fashionchick.nl, want wát een mooie schoenen en laarzen hebben ze daar.

Buiten dat de collectie waanzinnig mooi is, kan iedere laars en schoen in verschillende wijdtematen worden geleverd. Dus deze shop is bij uitstek geschikt voor shoe-addicts met een afwijkende (kuit)maat. In de fitting room kun je je maten doorgeven en jouw perfect zittende paar -de droom van iedere vrouw-  wordt vanzelf bij je thuis bezorgd.

Goed nieuws: de voorjaarscollectie van DUOboots druppelt inmiddels binnen. En oh girl, wat een beauties zitten daar weer tussen. Stoere laarzen voor het voorjaar, maar ook ware snoepjes van schoentjes, in knallende kleuren. Gewéldg vinden wij ze, die appeltjesgroene ballerina's maar ook van de lakleren oranje 'Lizzy's' krijgen wij spontaan zin in een héle lange zomer...

 Voeg de webshop DUOboots toe aan jouw favorieten...>

 Dorien

liefs, Dorien Berkhout

Dorien Berkhout Raar is zo gek nog niet!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

    Login om kans te maken
  • Hermien 8 jaar geleden

    die met die grote strik zijn lief! in combinatie met het mooie weer van vandaag word ik daar heel blij van!

  • Mieke 8 jaar geleden

    Wat een mooie pumps!!! Vooral de blauwe!!