De treasures uit de kast van modeblogger Six Feet From The Edge

We doken naar aanleiding van onze sprookjesachtige #dreambuy commercial in de kast met leuke en eigenzinnige vrouwen voor onze eerste webserie. Wat is hun droomitem voor deze lente? Debbie Nuchelmans van Six Feet From The Edge sluit na Ellen Snijder af met een klassieke dreambuy.

Debbie Six Feet from the Edge Dreambuy

Binnen kijken bij Debbie

Een Sneakerhead noemt Debbie zich op Instagram, maar de edgy blogster heeft vooral een grote liefde voor minimalistische items met een boyish twist. Puntige Acne boots en een leren jasje van dezelfde Scandinavische fashion-genieën vallen op in haar stijl. Debbie investeert in stijl. 'Dat gevoel van sparen en eindelijk steeds dichter bij dat jasje komen en op een verlate zondagmiddag er nog maar eentje zien hangen; toen heb ik hem meegenomen.' En datzelfde hoopt Debbie ooit met haar dreambuy Chanel Bag te doen.

Debbie Dreambuy

#dreambuy musthaves van Debbie Nuchelmans

ENSO ART PRAGUE Leren jas blackENSO ART Zalando
€ 499,95
LUZ - Geometrische piramide ring - zilverLuz Accessories Sacha
€ 14,95
Sacha Lage chelsea boots - zwartSacha Sacha
€ 49,99

Abonneer op Fashionchick Youtube-kanaal om niets te missen. Binnenkort zie je daar als eerste weer onze compleet nieuwe commercial! Zelf je dreambuy winnen? Deel 'm op Instagram met #dreambuy!

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

    Log in om te reageren
  • Sylvana 2 jaar geleden

    Het valt me op dat jullie echt een goede cameraman hebben voor jullie Youtube kanaal. Leuk om te zien dat modebloggers ook nog zelf voor items sparen en daar dan ook echt intens bij mee zijn.