De spring key pieces van Creators of Desire

Het moment dat de winterlaarzen ingeruild worden voor een schoentje met wat minder materiaal is een terugkerend geluksmoment. De donkere jeans mag nog even blijven, de oversized coat ook. Maar onze voeten zijn toe aan wat nieuws. Bloggers en Creators of Desire Connected to Fashion en Billierose wandelden daarom eens door de collectie van Omoda en vonden Omoda's key pieces voor deze lente.

Billie goes barefoot

Spring key pieces Omoda

Met hun soft-tone bruine tint versmelten de schoentjes van Billierose bijna met haar voeten. Juist in hun bescheidenheid eisen de pumps van Michael Kors via Omoda de show op. De rest van haar outfit heeft weinig nodig. Die perfecte jeans, een on-trend col, de babyblauwe oversized coat en een clutch in een maatje meer.

Beige Michael Kors Pumps MK-FLEX MID PUMPMichael Kors Omoda
€ 109,95 € 54,98
Wool coatCostes Costes
€ 79,95 € 59,95
Zwarte Supertrash Schoudertas BARCLAYST. Studio Omoda
€ 79,95 € 49,00

Fashion Jungle

Spring key pieces Omoda

Connected to Fashion trotseert de concrete jungle op Omoda sneakers die de natuur een beetje naar de stad brengen. Het vleugje flora en fauna van de print op haar schoenen staat in schril contrast met de leren broek, grijze oversized coat en zwarte trui. Chicks on kicks ontdekken de aantrekkingskracht van tropische bloemetjes en bijtjes.

Zwarte Adidas Sneakers ZX FLUX DAMESAdidas Omoda
€ 89,95 € 69,00
Broek  Pantera  Black/WhiteST. Studio ST. Studio
€ 249,95 € 124,90
Misses GreyModeMusthaves ModeMusthaves
€ 34,95

En damn, deze twee zijn nog lang niet alle Omoda spring key pieces uit de collectie. Welke pik jij voor het voorjaar eruit?

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Reageer