akind sieraden juwelen tijdloos minimalistisch Scandinavisch kerst feestdagen
Fashion

De perfecte sieraden om cadeau te doen tijdens de feestdagen

Saar, 13 december 2022

Het aftellen naar de feestdagen is begonnen. Holiday Season staat in het teken van feestelijke outfits, heerlijke diners en vooral bijzondere kerstcadeaus. Het cadeau waarmee je vrijwel ieders hart verwarmt, is een mooi en persoonlijk sieraad. Deze kerst verzegel je de band tussen jezelf en je dierbaren met een sieraad van Akind.

Voor iedereen

De sieraden van Akind zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van duurzame en ethisch verantwoorde materialen. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop bij het Zweedse sieradenmerk en daarom worden alle producten met precisie ontworpen en met de hand gemaakt. Het tijdloze design en de minimalistische Scandinavische stijl maken de sieraden het ultieme kerstcadeau voor een dierbare. 

Combinaties

Door de tijdloze stijl verzekert Akind je ervan dat elk sieraad bij iedereen past en geschikt is voor iedere gelegenheid. Zoals bijvoorbeeld de Two of Akind-deal, met handgeselecteerde combinaties van twee sieraden. De sierlijke combinatie van de Elegant Stack Set, bestaande uit de Mini Diamond Ring en de Twist Ring, is perfect als cadeau an sich, maar ook leuk om te delen met een vriendin als vriendschapssieraad. Zoek je een cadeau voor iemand die dol is op glinstering? Ga dan voor de My First Diamond Set: een combinatie van subtiele, diamanten knopjes en een diamanten armband. 

Perfecte cadeaus

Vind je het lastig hét perfecte exemplaar te vinden voor je geliefde? Akind helpt je een eind op weg met de Holiday Gift Guide. Zo vind je onder de categorie Most Gifted de populairste cadeaus die hoe dan ook in de smaak zullen vallen. Deze zijn minimalistisch en subtiel, zoals bijvoorbeeld de Drop Pendant. Akind houdt ook rekening met je budget. Wie uitpakken wil, kan shoppen in de categorie Under 500waar je prachtige 14-karaats juwelen vindt, zoals deze ring. Wil je het iets meer bescheiden houden? Ga dan voor de Sleek Hoops. Deze zijn simpel, elegant en de perfecte toevoeging aan ieders oorbellenverzameling. 

Cadeau voor jezelf + winactie 

Holiday Season is niet alleen de gelegenheid om mooie cadeaus te schenken aan dierbaren; het is ook een moment om jezelf in de watten te leggen. Trakteer jezelf op een sieraad dat je voor altijd bij je kunt dragen, want deze kerst draait ook om jou. Akind staat volledig achter die boodschap. Daarom geeft het sieradenmerk één keer hun Elegant Stack Set weg. Lees in onderstaande post hoe je kans maakt op deze prachtige combinatie. 


In samenwerking met Akind.

Deze sieraden passen bij íedere stijl

Lees ook

Deze sieraden passen bij íedere stijl

Fashion

Haaraccessoires voor het najaar

Lees ook

Haaraccessoires voor het najaar

Beauty

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer