De perfecte nazomer met Arke

Advertorial

De nazomer in Nederland is niet altijd even zomers. Om optimaal te genieten van de nazomer, boek je een reisje naar een van de mooiste plekjes van de wereld. Dat kan super makkelijk en voor een fijn prijsje, bij Arke. Deze reisorganisatie brengt je de hele wereld rond.

Nazomeren met Arke

Een weektrip naar Kaapverdië, Dubai, Zanzibar, Kenia, Sri Lanka of Florida? We horen je denken: Een weekje maar? Maar juist deze plekken zijn zeer geschikt voor een korte nazomervakantie, vindt Arke. Zeg Zanzibar en Kaapverdië en direct doemen de beelden op van zonnige eilanden met wuivende palmen en een turkooizen zee waar die nieuwe bikini je nog één keer van dienst kan zijn. Wie wil er nou niet een weekje in het decor van een reisbrochure doorbrengen?

Ben jij strandmoe na de afgelopen zomer? Dan zijn Dubai, Kenia, Nepal, Sri Lanka en Florida misschien iets voor jou. Trek die stijlvolle jungle inspired look uit de kast en spot de Big Five in Kenia, zie prachtige historie in Nepal en cultuur in Sri Lanka. Of stop je favoriete jurkje in de koffer en trek naar het excentrieke Dubai of het altijd zonnige Florida. Dit is nazomeren op zijn best. En vergeet vooral de zonnebrand niet.

Nazomeren met Arke

Beugelbikini Body Flirt
ZALANDO
€29,90
Shirt Maison Scotch
ZALANDO
€39,99
Shirt Maison Scotch
ZALANDO
€39,99

Hoe ziet je nazomer er dit jaar uit? Trek jij met Arke de wereld rond?

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Reageer

  Log in om te reageren
 • Laura 4 jaar geleden

  school is weer begonnen dus helaas, hopen dat hier nog de zon gaat schijnen!1

 • Saskia 4 jaar geleden

  Leuk bedacht, maar dan moet je er wel geld en tijd voor hebben. En volgens mij hebben de meeste mensen na de zomervakantie niet echt tijd en geld over om op vakantie te gaan ;-) Ik blijf duimen voor zon in NL...

 • Margreth 4 jaar geleden

  Lijkt me super, maar ik zit weel op school...

 • Sylvana 4 jaar geleden

  Wrijf het er maar in.... ik moet werken. Maar ik moet zeggen dat mijn reizen via Arke me altijd goed bevallen zijn. Ik wil best een keertje naar Dubai en weer naar Florida