De perfecte beachproof make-up look

Bij een heerlijk zomeravond-zonnetje huppel ik over het strand. Online en offline winkels mogen dan besloten hebben dat het tijd voor winter is, ik geniet nog met elke vezel van de zomer. The hotter, the better! Om niet als gesmolten panda te eindigen, gaat make-up op stranddagen en -avonden een tandje lager met een naturelle beachproof make-up look. Houd het lekker naakt. 

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

Into the nude

Zonnen op een stranddag doe je zo waterproof mogelijk. Begin met een dagcrème of BB cream met SPF factor - die laatste geeft ook meteen natuurlijke dekking - om je te beschermen tegen de zon. Smeer een likje waterproof mascara. Wie dat toch nog een beetje te naakt vindt, voegt waterproof eyeliner in een bruine, gouden of bronskleurige tint toe. Een lippenbalsem met zachte kleur en SPF-factor maakt het af. 

Voor een summer night op het strand pak je iets meer uit. Pak dezelfde basis. Smeer kleine oneffenheden weg met wat concealer, kies voor een glanzende lippenstift met een goud-roze tint en breng zachtbruine tot beige tinten oogschaduw aan. Het bovenstaande filmpje van Youtube-kanaal The Platform is een perfect voorbeeld!

Beachproof make-up

Sun eau de toilette -Jil Sander wehkamp.nl
€ 41,67 € 30,00
zonnebrilIcon Eyewear wehkamp.nl
€ 14,95
Ciaté Nagellak - PeppermintyCiaté de Bijenkorf
€ 9,95 € 4,97
Rituals 30 sun protection milky sprayRituals Rituals
€ 18,50
Volum'Express Falsies Waterproof mascara - black nudeMaybelline wehkamp.nl
€ 15,49 € 13,94
Beachbag etnicMirazo
€ 75,00
Barry M Kohl Pencil #10 GoldBarry M. The Make Up Spot
€ 3,99
Rituals Eve's KissRituals Rituals
€ 7,50
The Balm Eyeshadow Palette - Nude TudeThe Balm The Make Up Spot
€ 35,00
Maar het belangrijkste blijft: Bescherm je tegen de zon. Zet die hoed op en haal de zonnebril zo min mogelijk van je neus. Je toekomstige zelf zal je dankbaar zijn. Wat draag jij op stranddagen? 

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Reageer

  Log in om te reageren
 • Alexsia 3 jaar geleden

  Heb nú pas de perfecte beach proof spullen gekocht. Met 25% korting met de Douglas Card. Een waterproof mascara die tegelijk als eyeliner fungeert, ben zéér benieuwd. Maar komt in onze regenachtige herfst/winter ook goed van pas, toch?!

 • Lianne 3 jaar geleden

  Altijd een zonnebril! Voorkomt knijpen van je ogen waardoor later kraaienpootjes zouden kunnen ontstaan!

 • Alexsia 3 jaar geleden

  Nog een tip: Covet waterproof eyeliner (in de vorm van een potlood met ingebouwde puntenslijper) van Anastacia Beverly Hills. Blijkbaar niet alleen wenkbrauwen ;-)